Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

6 stilsäkra budgetalternativ till Khaites hajpade (och tokdyra) kofta

13 nov, 2023 
Kofta khaite
Katie Holmes är en av alla stjärnor som burit den populära koftan Scarlet från det populära, och minst sagt dyra, märket Khaite. Vi guidar dig till de bästa budgetalternativen!
Annons

Den senaste tiden har en särskild kofta tagit sig upp till toppen på många modeälskares önskelistor – närmare bestämt en beige stickad variant med v-ringning och knappar fram. Koftan i fråga kommer från varumärket Khaite, som inte bara har gjort sig kända för stilsäkra och snygga plagg utan också sina rejält saftiga prislappar.

Katie Holmes i en cardigan i kashmir från Khaite
Katie Holmes är en av alla kändisar som har burit koftan från Khaite – här med en matchande stickad topp.

Den populära koftan heter Scarlet Cashmere Cardigan och har ribbade kanter i nederkant, i ärmsluten samt på de två fickorna frampå koftan. Den är finstickad, gjord i lyxig kashmir och ska endast tvättas på kemtvätt, och så har den också en riktigt dyr prislapp – närmare bestämt runt 22 000 kronor.

Annons
Kofta Scarlet i kashmir med fickor och knappar från Khaite
Den populära koftan med ribbade detaljer från Khaite – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Khaite kofta – 6 snygga budgetalternativ

Som tur är finns det många liknande koftor hos andra varumärken som förhoppningsvis kan fylla suget efter den perfekta koftan. Här har vi samlat 6 snygga alternativ med en betydligt mer överkomlig prislapp!

1. Kofta, Stylein

Svenska Styleins kofta Hailey är inte det billigaste budgetvalet, men är en av de varianter som bäst fixar Khaite-stilen – och ändå till en bråkdel av priset. Liksom Khaites kofta så har även denna vida ärmar med ribbad effekt samt ribbade detaljer nedtill och på de två fickorna. Istället för kashmir är den dock gjord i ull, som också värmer skönt i vinter. ANNONS Se mer och köp koftan här.

Annons
Ljusbrun kofta Hailey i ull med fickor och knappar från Stylein
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

2. Kofta, Wera

Den här säsongen har Åhléns eget märke Wera en riktigt bra kofta som på många sätt liknar Khaites variant. Den har ribbade detaljer på samma ställen, inklusive på de två fickorna, och har även funnits i en snygg mörkblå nyans. I skrivande stund är båda tillfälligt slut i lager, ANNONS men du kan hålla utkik efter den samt bevaka din storlek här.

Gråbrun ribbad kofta med fickor och knappar från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

3. Kofta med fickor, Lindex

Ett ännu mer plånboksvänligt val är den här beigemelerade koftan från Lindex. Den har också två fickor med ribbad effekt samt ribbade kanter, v-ringning och tre sköldpaddsfärgade knappar fram. ANNONS Se mer och köp koftan här.

Annons
V-ringad beige kofta med fickor, knappar och ribbade ärmslut
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

4. Kashmirkofta, Soft Goat

Den här greige (gråbeige) koftan från Soft Goat saknar visserligen fickor fram men är precis som Khaites variant gjord i kashmir, och är med sin lagom avslappnade passform ett tidlöst val som du kommer att kunna bära i många år framöver. ANNONS Se mer och köp koftan här.

Grå stickad kofta i kashmir med ribbade kanter och v-ringning med knappar
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

5. Kofta, Cos

Cos har denna höst en stilsäker kofta som är i en något mer croppad modell och utan fickor, men som är i en liknande snygg nyans, har ribbade detaljer och tre knappar fram. Den är gjord i en blandning av ull och kashmir och är i skrivande stund slutsåld, ANNONS men du kan läsa mer samt bevaka din storlek här.

Annons

6. Lång kofta, Cellbes

Om du föredrar en kofta i längre modell så har Cellbes just nu ett riktigt fint alternativ. Den är gjord i samma snygga nyans och har breda ribbade muddar i ärmsluten, en bred ribbad kant nedtill samt två fickor. ANNONS Se mer och köp koftan här.

Lång beige kofta med v-ringning, ribbade kanter, fickor och en knapp från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.
Annons
Vintermode - outfits att inspireras avBrand logo
Vintermode - outfits att inspireras av
Annons