The Polo Bar i London blir Ralph Laurens andra restaurangverksamhet i Europa. Sedan tidigare finns Ralph’s i Paris, en restaurang med amerikanska influenser. The Polo Bar i London kommer att i första hand servera olika kaffesorter framtagna och rostade unikt för Ralph Lauren och cocktails med tillhörande smårätter.

Med en bar klädd i mässing, elegant mörka träpaneler och gröna biljarddukar har man inspirerats av inredningen som finns i modehusets bar på Manhattan i New York. Med endast 24 bordsplatser och 12 barstolar blir Londonbaren ett vattenhål i hjärtat av stadsdelen Mayfair.

Cocktaillistan innehåller tidlösa klassiker som Old Fashioned och Ridgway Margarita men även cocktails som är inspirerade och speciellt framtagna för Londons barscen. För den som önskar något att äta kommer lättare snacks och signaturrätter att serveras. Allt är influerat av Ralph Laurens amerikanska stil i kombination med den elegans och kvalitet som Europa är känt för.

Sedan tidigare finns även RL Restaurant i Chicago, Ralph’s Coffee & Bar i Paris, The Polo Bar i New York samt Ralph’s Coffee i New York.

Läs även

5 resetrender som blir stora 2017

10 designhotell under 2000 kronor

 

Mest läst