Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans snyggaste modenyheter som passar till både vardags och fest

09 jun, 2022 
modenyheter dam 2022 - till jobb och fest
Satsa på mångsidiga plagg och accessoarer för att kunna gå direkt från jobbet till partajet. Vi har samlat de bästa, mest användbara, modenyheterna just nu!
Annons

Nu under sommaren vi de flesta av oss göra det mesta av tiden när det är både varmt och ljust ute – med andra ord är det högsäsong för fester, evenemang med jobbet och after works. Och ni vet hur det är: det är inte alltid man hinner hem efter jobbet utan få direkt bege sig till aktiviteten i fråga. Med andra ord är suget stort efter plagg och accessoarer som gör sig lika bra till kontoret som till fest.

Modenyheter till jobb och fest

Vi har samlat veckans bästa modenyheter som tar dig direkt från jobbet till aw:n, festen eller eventet – från snygga sommarklänningar, färgstarka skjortor och romantiska blusar till mångsidiga kostymbyxor, praktiska stråväskor och sommarens snyggaste baddräkt.

Blommig klänning, Ellos Collection

Det finns en anledning till att vi ser mängder av klänningar i denna design hos Ellos och andra webbshoppar: det är det perfekta sommarplagget som ser både uppklätt och avslappnat ut på samma gång. Midilängden och de halvlånga ärmarna gör att klänningen passar till alla tillfällen, och det blommiga mönstret ger den en somrig känsla. Ett måste i både jobb- och festgarderoben! Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - mönstrad klänning från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Broderad blus, Lindex

En snygg blus kan verkligen lyfta en hel outfit och kan anpassas till många olika tillfällen. Den här vita blusen är hålbroderad, långärmad och har v-ringning med krage och knytband, och kan bäras med ett par jeans för en stilsäker kontorsoutfit. Toppa med ett par remsandaletter för att gå direkt från jobbet till festen, eller varför inte bära den med de matchande shortsen för den perfekta sommarlooken? Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - vit broderad blus från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Grönt skärp, & Other Stories

Små detaljer kan göra stor skillnad, något som blir tydligt när det kommer till accessoarer som smycken, väskor och bälten. Det här gröna skärpet i mocka med ett tvinnat guldspänne prickar in årets trendfärg och blir ett fint blickfång när det bärs med allt från shorts och jeans till jeanskjolen eller i midjan med klänningen. Se mer och köp skärpet här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - grön skärp med guldspänne från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.
Annons

Ribbad klänning, H&M

Den här beige ribbstickade klänningen i midilängd går att klä upp med klackar och accessoarer och som är lika snygg med en oversized jeansjacka och sneakers. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - ljusbeige ribbad klänning från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Baddräkt, Ellos Collection

Säsongens mest mångsidiga plagg? Utan tvekan baddräkten! Sommaren 2022 är det nämligen riktigt trendigt att bära den som en topp med kjol, byxor eller shorts – en look som självklart passar bra på vägen till och från stranden, men som faktiskt funkar lika bra även i stan! Den här svarta baddräkten har en snygg omlottskärning och axelband med volangdekorationer. Se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - svart baddräkt med volanger från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

Vit midikjol, H&M

Vadlång vit midikjol i bomullstwill. Längden gör att den passar lika bra till kontoret som till festliga tillfällen – varför inte kombinera den med en topp i säsongens trendfärger grönt eller rosa? Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - vit midikjol från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Stråväska, Arket

Tidigare har stråväskan främst synts till på väg till stranden eller under solsemestern, men nu ser vi den även i många andra sammanhang – från kontoret till festen. Den här säsongen dyker det nämligen upp mängder av stråväskor i mer stilren design, som ofta är hybrider mellan strandväskan och vardagsväskan. Den här stråväskan kommer i en bucketmodell och har en axelrem i läder som ger en lyxig känsla. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - stråväska med skinnhandtag från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Skjortklänning, Aéryne

Skjortklänningen är ett basplagg som, tack vare sin design som kombinerar just skjortan och klänningen, blir vardagligt och festligt på samma gång. Den här långärmade skjortklänningen i en beige nyans har en smickrande passform med en figurnära design, markerade axlar och långa ärmar och kan bäras med allt från klackar till flats och sneakers. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - beige skjortklänning från Aéryne
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grön skjorta, H&M

Ett enkelt sätt att ta in säsongens trendfärg grönt i garderoben är att satsa på en snygg skjorta i färgen. Den får gärna vara gjort helt eller delvis i linne, som den här oversized varianten som passar lika bra med jeanskjolen som kostymbyxan! Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - grön oversize skjorta från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Ribbat linne, Ellos Collection

Den ribbstickade tanktopen är riktigt populär den här säsongen och är dessutom både skön och enkel att styla. Bär den med stora guldsmycken, som ett chunky kedjearmband eller -halband, för den perfekta "clean girl"-looken som trendar nu. Se mer och köp linnet här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - vitt ribbat linne från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

Kostymbyxa, & Other Stories

Kostymbyxorna är ett plagg som bekant passar utmärkt att bära till kontoret, men som just nu också är riktigt trendiga och därför passar lika bra till fest. Bär dessa i vitt med en tanktop eller en trendig topp med cutouts eller asymmetrisk skärning för den perfekta festlooken i sommar. Se mer och köp kostymbyxorna här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - vita vida kostymbyxor från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Stickat set, Lindex

I sommar bär vi gärna matchande set, och de får gärna vara stickade. Det här mörkbruna matchande setet är ribbstickat och består av en ärmlös topp med v-ringning och en figurnära pennkjol som tillsammans skapar en stilsäker look. Samtidigt passar båda plaggen bra med andra plagg till alla olika tillfällen. Se mer och köp setet här (reklamlänk).

modenyheter dam till jobb och fest - brunt ribbat set med topp och kjol från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Maxiklänning, Ellos Collection

En vit romantisk klänning med vackra hålbroderier som passar bra om du vill vara lite finare till vardags. Den är vadlång, har långa ärmar och trendiga knappar fram och har en snygg design med hålbroderier över hela klänningen. Ett perfekt val om du ska gå direkt från kontoret till sommarfesten! Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
modenyheter dam till jobb och fest - vit broderad maxiklänning från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Fem favoriter från Femina – modespecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – modespecial
Annons
Annons