Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

15 snygga modenyheter nyår 2022

27 dec, 2022 
AvCecilia Persson
AvMärta Börjeson Munk Kaij
FotografTT
modenyheter att bära på nyår
Butikerna och webbshopparna är fyllda med modenyheter som ger en festlig känsla. Vi har samlat våra favoriter till vinterns stora högtider!
Annons

Innan vi ens har hunnit blinka så börjar vi närma oss slutet på december. Med andra ord är det hög tid att börja tänka på vad vi ska bära under nyårsfirandet. Kanske har du redan något hemma i garderoben som du kan ta fram och klä upp med snygga smycken? Om du vill ha en ny outfit, eller bara inspireras och få idéer till vad du kan bära på nyår 2022 så har vi samlat de bästa modenyheterna.

Vet du med dig att du vill bära klänning? Här hittar du 12 klänningar som är perfekta till nyår!

Outfit till nyår för dam 2022

Oavsett om du planerar en stor fest på nyårsafton eller bara vill ta det lugnt hemma med familjen, vänner eller i ditt eget sällskap så finns det något för dig i samlingen nedan.

Annons

Svart långklänning, Second Female

Nyårs kanske finaste klänning! Den här svarta klänningen har rynkade sömmar fram till som ger en smickrande draperingseffekt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Svart klänning med drappering och v-ringning från Second Female.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Blått set, Lindex

Blått är en riktigt vacker nyans som passar fint under vintern, inte minst om temperaturen är låg. Det här snygga setet i satinliknande material kommer att vara fint såväl till julfirandet som till nyårsafton, samt till andra tillfällen. Kavajen har omlottdesign, kavajkrage och knytskärp i midjan, läs mer och köp den här (reklamlänk). Byxorn har hög midja, vackert fall och böljande siluett, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Blått set i satin från Lindex.
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Örhängen, Caroline Svedbom

Örhängen med sofistikerad och feminin design som blir en fin detalj till vilken outfit som helst. Läs mer och köp armbandet här (reklamlänk).

örhängen med stenar från Caroline svedbom
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Sammetströja, Inwear

Den här sammetströjan ger en festlig känsla oavsett säsong – och funkar lika bra till vardags som till fest. Den har en smickrande omslottsiluett och snygg v-rigning. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Sammetsblus i svart med omlottdrapering och v-ringning.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Paljettbyxor, Second Female

Satsa på paljettbyxor för att bli redo för fest och samtidigt hålla dig varm! Lika snyggt till en stickad tröja som till en blus. De här byxorna har medelhög midja, vida ben och har elastisk midja. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Ribbstickad topp, Kappahl

Gör som kronprinsessan Victoria och bär en ribbstickad topp till en festligare kjol för en stilsäker festlook. Dessutom passar toppen lika bra till vardags med jeans eller kostymbyxor! Läs mer och köp den ribbade toppen här (reklamlänk).

Annons
Ribbstickad topp med hjärtformad urringning och långa ärmar från Kappahl.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Mönstrad kjol, Cos

En festlig och dramatisk kjol är en perfekt kontrast till en åtsittande ribbstickad tröja. Den här voluminösa kjolen är vadlång och har en vackert blommönster i grönt. Läs mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Vid kjol med blommönster i grönt från Cos.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Grön silkesblus, Ellos Collection

Den här gröna silkesblus ger ett elegant uttryck och erbjuder en rad olika stylingmöjlighter. Bär till ett par festliga byxor och glittrande smycken, eller till vardags med kostymbyxor och kavaj. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Grön silkesblus från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Låga festskor med rosett, Custommade

Ett vacker sko med pärldekorerad rosett som tillåter dans hela nyåsafton. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Låga festskor med rosett av pärlor från Custommade.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Sammetsklänning, Cellbes

En vacker svart klänning är ett plagg som du kommer att ha användning för under lång till framöver, särskilt om den är i en längre modell. Den här klänningen med vacker plissering har kort ärm och v-ringning – perfekt för nyårsfesten! (reklamlänk)Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Sammetsklänning i svart med kort ärm och plissering från Cellbes.

Paljettblus, Stockh lm Studio

I denna paljettblus blir du patyredo på ett kick! Den någon korta modellen med puffärm blir perfekt som en nyårslook till ett par byxor med hög midja. Finns också i svart, läs mer och köp blusen här (reklamlänk).

Paljettblus med puffärm från Stockh im Studio
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Vid byxa, Mango

Ett par vida byxor som ger en elegant känsla till vilken topp eller tröja som helst. Bär dem med en glittrande topp till nyårsfirandet för maxad festkänsla! Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
Vida byxor med hög midja från mango
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Väska med guldspänne, Anine Bing

Elegant läderväska i mindre modell med dekorativt spänne i guld. Den ultimata festväskan! Läs mer och köp väskan här (reklamlänk).

Liten festväska i svart läder från Anine Bing.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Spetsliga slingbacks, & Other Stories

Tidlösa och spetsiga skor med bekväm klack på 4,5 cm som är perfekta till de flesta nyårsoutfits. Funkar lika bra till strumpbyxor som barbent. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Festskor med låg klack från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Behind the scenes: Så stylar du festmodet 2023Brand logo
Behind the scenes: Så stylar du festmodet 2023
Annons