Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här är hyllade klänningen från Nyhetsmorgon och Efter fem

28 jun, 2024 
AvStina Meyerson
Fotograf@Nyhetsmorgon/@Siroun.stylisttv4/Instagram
grön klänning från adoore
De omtyckta TV4-profilerna Jenny Alversjö och Tilde de Paula Eby har nyligen synts till i samma klänning i tv-rutan. Många tittare har förälskat sig i den somriga blåsan – och därför har Femina tagit reda på allt du vill veta om looken!
Annons
Jenny Alversjös sminktipsBrand logo
Jenny Alversjös sminktips

TV4-profilerna lovordas inte bara för sina programledarinsatser i tv-rutan, utan det är inte sällan som de också hyllas för sina snygga looks i olika tv-program.

Den senaste tiden har en särskild klänning dykt upp här och var, som har fått kommentarsfälten på Instagram att fyllas av komplimanger och frågor kring var man kan hitta den somriga blåsan.

Nyligen bar nämligen både Jenny Alversjö och Tilde de Paula Eby samma gröna, småblommiga klänning. Jenny i Nyhetsmorgon och Tilde i säsongsavslutningen av Efter fem.

Annons

Är du också förtjust i sommarklänningen? Då har du hittat rätt! Vi har tagit reda på allt du vill veta.

Annons

Här hittar du populära klänningen från TV4

Det är TV4-stylisten Siroun Forsberg som har klätt både Jenny Alversjö och Tilde de Paula Eby i den gröna sommarklänningen.Till blåsan har hon valt beige respektive svarta klackar och diskreta smycken.

Annons

På sitt Instagramkonto berättar Siroun att den hyllade klänningen kommer från populära Adoore. Modellen heter ”Paris Dress” och finns i storlekarna 32–50 och i flera olika färger och mönster.

Blommig klänning med knappar

Adoore

Pastellgrön klänning med ett blommigt mönster, från Adoore. Klänningen har långa ärmar, markerad midja och knappar framtill.

Annons