Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Så skapar du en klassisk och tidlös garderob – 17 shoppingtips!

13 jan, 2021 
AvIda Gustafsson
FotografTT
klassisk tidlös basgarderob
Med ett fåtal väl utvalda plagg i garderoben kan man komma långt. Här listar vi plaggen som alltid är snygga!
Annons

Klassiska och tidlösa plagg utgör en grund i din stil som du kan variera genom att addera olika accessoarer och skor efter humör och årstid. Det är mångsidiga plagg som är bärbara i flera säsonger och till olika tillfällen.

Plaggen, skorna och väskorna som skapar en klassisk och tidlös stil

Genom att ha olika sorters över- och underdelar men i ungefärlig samma färgskala går de att kombinera på flera sätt och på så vis får du flera looks på färre plagg. Satsa gärna på kvalitet när du shoppar – det kommer att löna sig i längden.

Välskräddad kappa

Kappa Acne Studios

En välskräddad kappa som gärna är lite oversize i modellen, med eller utan midjebälte är alltid snyggt. Denna bruna variant kommer från Acne Studios. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Feminin blus

Blus & Other stories

En klassisk vit blus med feminin touch är alltid fint. Vit silkesblus från & Other stories med volangkanter. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Svarta kostymbyxor

Kostymbyxor Arket

Kostymbyxor med pressveck är ett stilrent val till vardags och går och att klä upp och ner hur man vill. Byxor i ullstretch från Arket. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Vita stilrena sneakers

adidas supercourt sneakers

När vädret tillåter är vita sneakers snyggt till det mesta. Dessa vita adidas i modellen supercourt är i skinn och en riktig klassiker. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Stor svart handväska

Carin Wester shopper

En större väska som rymmer det mesta finns det alltid användning för. Svart shopperväska med axelrem från Carin Wester. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Mönstrad kavaj

Rutig kavaj Remain

Rutig kavaj är snyggt till allt. Denna kommer från Remain. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Finstickad kashmirtröja

Kashmirtröja Lisa Yang

En finstickad kashmirtröja kostar en slant, men vårdar du plagget rätt har du en tröja att älska i flera år framöver. Beige kashmirtröja från Lisa Yang. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Stilren midikjol

kjol Lindex

Svart knälång kjol är fin både till vardag och festligare tillfällen. Kjol i satinpolyester från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Chelseaboots

Chelsea boot gant

Klassiska chelsea boots är ett måste i skogarderoben. Dessa i brunt läder med svart sula kommer från Gant. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Stickad kofta

Kofta cos

En stickad kofta passar till allt. Blockfärgad kofta i alpacka ullmix från Cos. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Klassisk svart kavaj

Kavaj MQ Market

En välskräddad svart kavaj är alltid användbar. Blazer i ullmix från MQ Market. Läs mer och köp här.

Annons

Snygg handväska

handväska little liffner

En väska som står ut från mängden ger din outfit det lilla extra. Handväska med dold knäppning och snygga detaljer, från Little Liffner. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Stickad tröja

tröja tôteme

En tjockare stickad tröja är snyggt till allt. Randig polotröja i ull- och bomullsblandning från Tôteme. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Jeans med raka ben

Jeans Filippa K

Denim är en klassiker i alla garderober. Tidlösa jeans i modellen Stella från Filippa K har normalhög midja, raka croppade ben. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Boots med liten klack

Boot Blankens

Snygga boots passar till det mesta. Blankens har denna moderna version av den klassiska cowboy-stöveln i brun mocka på svart sula. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Tunn bomullströja

tröja wera

En snygg tröja i bomull är fint att ha under kavajen eller koftan – eller som den är. Svartrandiga bomullströja kommer från Wera. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mönstrad klänning

mönstrad klänning ganni

Till både fest och vardags. Klänning från Ganni i avslappnad passform med avtagbart knytskärp. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

Foto: TT

Läs mer:

Annons