Omlottklänningarna i blommönstrat jersey-tyg tog slut nästan direkt efter lanseringen. På inte mindre än 48 timmar var plaggen slutsålda. Kollektionen som är klädmärket Miss Claritys första följs nu upp av ytterligare en kollektion klänningar i nya mönster tillsammans med Provrummet.se.

– Det stora intresset visar att det verkligen fanns ett behov på marknaden av den här typen av kläder. Färgstarka, välsydda och smickrande plagg för kvinnokroppar som levt, säger Annakarin Nyberg, medgrundare till Miss Clarity i ett pressmeddelande.

Miss Clarity startades för ett år sedan när internetforskare och författaren Annakarin Nyberg och bloggaren och entreprenören Clara Lidström inte hittade de kläder de själva sökte.

Läs mer om historien bakom klädmärket här: Underbara Clara lanserar eget klädmärke: Det är kläder man ska känna sig fin i

Miss Claritys klänningar utmärker sig genom ett feminint snitt, färgstarka mönster och tidlös design. Kollektionen är designad i Sverige av Anna Lidström och tillverkad i Europa av Oeko-Texcertifierade tyger.

Klädmärkets andra kollektionen börjar säljas på provrummet.se från och med klockan 16.00 den 2 juni.

Läs även Ny sneaker i återvunnen havsplast från adidas by Stella McCartney