Tänk att kunna köpa vilken väska du än drömt om! Trots att detta är de svenska prinsessornas verklighet köper de inte mängder av väskor, utan har sina favoriter. Men självklart finns det dyrgripar i deras garderober. Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria har exempelvis varsin Birkin-väska från Hermès i garderoben. Kronprinsessan Victoria har dessutom omkring fyra Valentino-väskor medan Madeleine äger omkring sju stycken. Prinsessan Sofia har bara en – som vi känner till.

Och kronprinsessan Victorias favorit just nu kommer från just Valentino, medan prinsessan Madeleine har en klassiker från Chanel som hon ofta använder.

Se – och shoppa – likadana väskor här!

Kronprinsessan Victorias väskor

Men det finns även billigare varianter i de kungliga väskgarderoberna. Som Victorias lilla väska från svenska Ceannis. Den går att använda både som kuvertväska, plånbok och axelremsväska. Just den rosa färgen på den kronprinsessans valt är ny för säsongen och skapad i veganmocka. Något som är väldigt hett just nu!

Men den finns även i svart. Här hittar du den i en variant till 50% rabatt (reklamlänk från Apprl), och kostar endast 300 kronor, eller i denna svarta variant som just nu är på 30% Köp den här!  (reklamlänk från Apprl)

Förutom dessa mindre väskor bär kronprinsessan flera olika storlekar, i olika prisklasser. Men två favoriter är de båda axelremsväskor hon har från Valentino, en i blått och en i svart.

 

 

Här kan du köpa en liknande variant av kronprinsessan Victorias blå Valentino-väska. Klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

Något mer klassisk och nedtonad är den variant hon har i svart, och burit under många år.

 

Här kan du köpa en liknande Valentino-väska som den Victoria äger! Klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

Prinsessan Madeleines väskor

Även prinsessan Madeleine älskar Valentino. Främst när det kommer till skor, men även väskor. Hon har exempelvis en underbar kuvertväska från Valentino i en härlig rosa färg.

 

 

Köp en likadan rosa Valentino-väska genom att klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

Och Madeleine älskar verkligen sina klassiker, bland annat har hon flera skönheter från Chanel. Men hon äger även den klassiska clutchen från italienska Bottega Veneta som så många kända personer har i alla möjliga färger.

Clutchen finns i flera utföranden, men du kan köpa en likadan som den Madeleine äger genom att klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

 

 

Prinsessan Sofias väskor

Prinsessan Sofia blandar ofta svenska märken med utländska accessoarer och väskor. En av dyrgriparna i väskgarderoben är denna rosa från Dolce & Gabbana. Men just den använder hon ofta privat snarare än vid officiella tillställningar.

Kika mer på väskan här! (reklamlänk från Apprl)

Och prinsessan Sofia är också den som vågar mest när det kommer till väskval bland medlemmarna i kungafamiljen. Exempelvis valde hon under en galafest en otroligt vacker kuvertväska från Christian Louboutin.

Den är otroligt vacker, och går att använda med eller utan axelband. Titta på den eller köp den här!  (reklamlänk från Apprl)

Läs mer

Kronprinsessan Victorias örhängen är trendigare än någonsin

Se fina hyllningen i prinsessan Sofias vackra armband

Kungligt Nobelmode – spana in alla vackra klänningar från Nobelmiddagen 2018

Foto TT, IBL

Utvald läsning

Femina