Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här är programledarnas smarta stylingknep – som passar alla

02 maj, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun forsberg/@siroun.stylisttv4 på instagram
kläder programledare i TV4 Nyhetsmorgon
Den senaste tiden har vi kunnat skåda en särskild sorts outfit på många av programledarna i TV4 Nyhetsmorgon. Vi reder ut hur du själv kan bära stilen!
Annons

Vem gillar inte att börja dagen med att ha på TV4 Nyhetsmorgon i bakgrunden? I programmet blandas allvar med mer lättsamma ämnen – samt en hel del modeinspiration. TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg är som vanligt den som har stylat programledarna inför sändningarna och den senaste tiden har vi kunnat skåda en sorts outfit på många av programledarna. Det bästa är att den ser lika snygg ut på alla!

Kläder på TV4 Nyhetsmorgon

Vad är då programledarnas stylingknep? Jo, det stavas kostym! En matchande hel kostym är ett perfekt basplagg att ha i basgarderoben, då du kan bära båda delarna ihop men också kavajen och kostymbyxorna med andra plagg, från klänningen till jeansen.

Soraya Lavasani i ljusblå kostym

En av de programledare som har satsat på en kostym i säsongens stora trendnyans ljusblått är Soraya Lavasani, som bar den här snygga varianten.

Kavajen med knytning i midjan och de matchande kostymbyxorna med snygga pressveck kommer från MQ Marqet, se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Annons
Ljusblå kostym med kavaj med skärp och vida kostymbyxor från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Maria Forsblom i ljusblå kostym

Även programledarkollegan Maria Forsblom har satsat på en stilsäker kostym i trendfärgen, i en något ljusare nyans och med knäppning istället för skärpet i midjan.

Hennes snygga kostym kommer från Bubbleroom, se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Blå kostym för dam från Bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Maria Forsblom i grön kostym

Hos samma butik hittar du även en annan kostym som Maria Forsblom har programlett TV4 Nyhetsmorgon i, nämligen denna snygga skapelse.

Den har en tidlös design och är lätt att matcha med resten av plaggen i basgarderoben. Dessutom finns den i storlek 34 upp till 54 och i flera fina färger, se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Annons
Grön kostym från Bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Soraya Lavasani i grön kostym

Maria är inte den enda som har valt grönt i rutan – även tidigare nämnda Soraya bar en snygg grön kavaj och matchande kostymbyxor för ett tag sedan.

Delarna kommer båda från MQ Marqets märke Stockh lm Studio, som Soraya ofta bär plagg ifrån. Se mer och köp den gröna kostymen här (reklamlänk).

Annons
Grön kostym från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Sofia Geite i brun kostym

Det är inte bara färg vi har kunnat skåda i TV4 Nyhetsmorgon; flera gånger har den populära programledaren Sofia Geite dykt upp i kostymer i bruna toner. Senast var det en mörkbrun variant bestående av en oversized kavaj och raka kostymbyxor.

Den trendsäkra kostymen kommer från Na-kd – kavajen har en tidlös och lite annorlunda design utan slag, och kostymbyxorna med rak passform har låg midja. Se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Annons
Mörkbrun kostym för dam från Nakd
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Jenny Strömstedt i randig kostym

En stilsäker kostym fungerar lika bra året runt, men under de allra varmaste dagarna i vår och sommar kan det lätt upplevas som lite varmt. Tur då att det finns ett trendplagg som är lika elegant och tidöst som kavajen att matcha med kostymbyxorna: kostymvästen. Jenny Strömstedt bar en riktigt snygg variant under en sändning av TV4 Nyhetsmorgon.

Den stilsäkra kostymvästen och de matchande kostymbyxorna har en snygg design i beige med tunna svarta ränder. Den är dessutom gjord i en linneblandning som håller dig sval även i sommar, se mer och köp kostymvästen och kostymbyxorna här (reklamlänk).

Annons
Randig kostymväst och matchande kostymbyxor från and Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Ulrika Nilsson i rosa kostym

En annan som har burit en riktig snygg kostym i TV4 är nyhetsankaret Ulrika Nilsson, som valde en rosa variant.

En minst lika snygg rosa kostym hittar du hos Bubbleroom, dessutom i en riktigt snygg rosa nyans. Se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Annons
Rosa kostym från Bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Även hos MQ Marqet finns flera rosa kostymer, bland annat denna ljusrosa skönhet som är gjord i 100 % linne vilket gör den perfekt för vår- och sommarmånaderna. Se mer och köp linnekostymen här (reklamlänk).

Ljusrosa kostym från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Fler snygga kostymer för dam

Vill du ha mer inspiration? Här har vi samlar ytterligare några kostymer som håller stilen i vår och sommar.

Annons

Vit linnekostym, Lindex

Finns det något mer elegant än en vacker vit kostym? Denna gjord i en linneblandning är lika snygg som sval i värmen! Se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Vit kostym i linne från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Mörkblå kostym, Ellos

En elegant mörkblå kostym ger ett något mjukare intryck än svart och kommer att hålla stilen för alltid. Den här med enkelknäppt kavaj och lätt avsmalnande byxor går att bära året om. Se fler färger och köp kostymen här (reklamlänk).

Mörkblå kostym för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Ljusgul kostym, & Other Stories

En riktigt snygg tredelad kostym i en annan av säsongens stora trendfärger. Den är gjord i linne och kostymbyxorna, kavajen och kostymvästen går att styla på många olika sätt, tillsammans eller var för sig. Se mer och köp kostymen här (reklamlänk).

Annons
Ljusgul tredelad kostym från and other stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna
Annons
Annons