Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kronprinsessan Victoria i vårens stora modetrend – väljer signaturplagget från Zara

05 mar, 2024 
kronprinsessan Victoria vårmode 2024
Rosa, rött, klassiskt och stilrent – Sveriges blivande regent visar återigen upp sin träffsäkra stil och följer vårens stora modetrender!
Annons
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyrBrand logo
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyr

Kronprinsessan Victoria är en riktig stilikon och hyllats ofta såväl nationellt som internationellt för sin klassiska och moderna modestil. Färgstarkt, tidlöst och klassiskt med en modern touch – så beskrivs ofta vår blivande regents modeval.

2024 bjuder på trender som denim, härliga pasteller, dressade plagg och rött mode – trender som vi sett Victoria bära upp senaste veckorna.

Under invigningen av utställningen ”Nordbor” på Nordiska Museet i Stockholm i februari bar Victoria ett av sina signaturplagg – den klassiska kostymen. En härlig färgklick som skriker både vår, power och stil! Kostymen kommer från modekedjan Zara enligt kunglighetssidan Ufo No More.

Annons
kronprinsessan Victoria rosa kostym
Kronprinsessan Victoria i rosa kostym på invigningen av utställningen Nordbor på Nordiska Museet i Stockholm.Fredrik Persson/TT

Här kan du köpa rosa kostymer

Om du vill lägga vantarna på en egen power-kostym i färgen rosa så har Lindex och MQ fina modeller i sina nya kollektioner för säsongen.

Rosa kostym från Lindex

En ljusrosa pastelldröm från Lindex! Kavajen och byxan är tillverkade i bomullsblandning och har en tidlös design. Läs mer och köp den här! (reklamlänk)

rosa kostym från Lindex
Klicka på bilden för att komma till kostymen.

Rosa kostym från MQ

En kostym i sirisrosa från MQ Marqets egna varumärke Stock lm. Kostymen har ett stretchigt material vilket gör den lika stilig som bekväm. Läs mer och köp den här! (reklamlänk)

Annons
Rosa kostym från MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma till kostymen.

Röda skor och accessoarer

En annan trend i år är det röda modet – gärna i form av skor och accessoarer. Det piffar upp vilket outfit som helst och fungerar året om – såväl under julen som en varm sommardag.

kronprinsessan Victoria i röda skor
Under ett besök i San Francisco såg vi kronprinsessan bära upp röda klackskor som hon matchande med en röd väska – ursnyggt!MSAMS

Här kan du köpa röda skor

Att addera ett par röda skor i din outfit gör den både stilig, personlig och trendig. Röda skor hittar du hos bland annat Mango och hos Ellos.

Annons

Röda slingbacks från Sofie Schnoor

Röda klassiska pumps i mocka och med spetsig tå. Skorna har elastisk rem runt hälen. Läs mer och köp dem här!

röda klackskor slingbacks
Klicka på bilden för att komma till skorna.

Röda ballerinaskor från Mango

Ballerinaskor i textil med rosett framtill, resår runt hälen och två elastiska remmar över foten. Läs mer och köp den här! (reklamlänk)

Röda ballerinaskor från Mango
Klicka på bilden för att komma till skorna.
Annons
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningarBrand logo
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningar
Annons