Artikeln innehåller reklamlänkar
Victoria och Daniel i Malmö – Victoria i en vit kabelstickad tröja och skinnkjol

Under veckan som gick så reste kronprinsessparet till Malmö, där Victoria och Daniel bland annat besökte en intensivvårdsavdelning samt S:t Petri kyrka där de tände ljus för pandemins offer.

Men det var inte bara allvar under dagen för Victoria och Daniel – de gjorde även ett gästspel på fotbollsplanen, där Daniel visade upp några trick med fotbollen.

Victoria och Daniel på en fotbollsplan i Malmö – Victoria i en vit kabelstickad tröja och skinnkjol
Foto: Johan Nilsson/TT

Victoria såg även hon riktigt glad ut på fotbollsplanen – och strålade även när det kommer till valet av outfit. På sig hade hon nämligen en riktigt stilsäker outfit där kontrasterna spelade stor roll, en look som vi fick se mer av när paret pratade med en polis i Malmö.

Victoria och Daniel pratar med en polis i Malmö – Victoria i en vit kabelstickad tröja och skinnkjol
Foto: Johan Nilsson/TT

Kronprinsessan Victoria – vit stickad topp och skinnkjol

Upptill bar Victoria en riktigt snygg kabelstickad topp med korta ärmar, ett mjukt plagg som hon valde att balansera upp med läderstövlar och en kjol i läderimitation nedtill.

Kronprinsessan Victoria i en vit stickad tröja med mönster och skinnkjol
Foto: Johan Nilsson/TT

En riktigt god nyhet är att Victorias vita kabelstickade topp inte är en dyrgrip från ett stort modehus: den är i själva verket från den svenska kedjan & Other Stories, som är en del av H&M-gruppen. Den kortärmade tröjan är gjord i meruinoull och har ett vackert hjärtmönster fram som ger en romantisk touch. Läs mer och köp toppen här (länk till & Other Stories).

kronprinsessan Victoria: vit stickad tröja

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Den stickade toppen finns även i en snygg svart variant med samma design. Läs mer och köp toppen här (länk till & Other Stories).

svart kabelstickad tröja med hjärtan

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Även kronprinsessans kjol kommer från ett svenskt varumärke, närmare bestämt Stand Studio som grundades 2014 av Nellie Kamras. Kjolen är A-linjeformad och är gjord i skinnimitation, läs mer och köp kjolen här (länk till Apprl).

svart skinnkjol i skinnimitation från Stand Studio

Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Men det är inte bara den här svartvita looken som Victoria har bjudit på under de senaste dagarna; på ett evenemang under det spanska statsbesöket i Sverige bar Victoria en strålande vacker svart topp med off shoulder-skärning.

kronprinsessan Victoria i en svart off shoulder-topp
Foto: Henrik Montgomery/TT

En minst sagt liknande variant finns hos H&M – dessutom till ett riktigt bra pris. I skrivande stund är toppen slutsåld men det kan vara så att den kommer in i lager igen. Läs mer och köp eller bevaka toppen här (länk till H&M).

kronprinsessan Victoria: svart topp med bara axlar

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Läs också: Sno stilen av Victoria – som bar svensk budgetdesign i Italien

0:14

Efter reklamen: Victorias & Daniels glammiga festkväll – se bilderna från ankomsten!

(0:14)

Slå på ljud