Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Kronprinsessans senaste modeval – ett riktigt budgetfynd

10 sep, 2020 
AvJohanna Lejon
FotografKungahuset, 2020kmchallenge2020
Vandringsklädd och galaklädd. Svensk Damtidnings moderedaktör har koll på kronprinsessan Victorias två senaste outfits.
Annons

I helgen la Kungahuset ut ett flertal bilden från Victorias och Daniels privata kärlekshelg. En helg med tre barnfria dagar, bara de två. Och med övernattning under den stjärnklara septemberhimlen.

– De åkte bil upp till Jämtland i fredags, och de bodde både i tält och på fjällstationen. Barnen var inte med, avslöjade hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Daniel och Victoria

”I helgen upplevde Kronprinsessan och Prins Daniel den annalkande hösten i fjällen när de vandrade den 47 kilometer långa Jämtlandstriangeln.

Vandringen gick mellan fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren för att därefter avslutas i Storulvån.

Annons

Kronprinsessparet vill tacka @stfturist för det arbete föreningen och dess medarbetare utför för att sprida kunskap om allemansrätten och tillgängliggöra den svenska naturen för alla”, skrev Kungahuset på Instagram.

Victoria
Kronprinsessan i skjorta från Fjällräven.

Till texten publicerade man foton på ett glatt och fräscht kronprinsesspar. Victoria och Daniel har ju intresset för natur och motion gemensamt. De älskar att vara ute och röra på sig i friska luften. Självklart var de klädda i sköna funktionskläder. Victoria bar skjorta från svenska Fjällräven, något den kungliga modebloggaren The Royals and I var först med att meddela.

Victoria
Kronprinsessan i topp från Marville Road.

Kronprinsessan har även synts i en annan outfit de senaste dagarna. En outfit som först sågs i en Instagramfilm, Victorias och Daniels privata lilla mobilfilm inifrån Haga slott. En film de gjort för att peppa en av sina närmaste vänner: Cristina Stenbecks man Alex ”Fitz” Fitzgibbons, som cyklat, simmat, paddlat och sprungit de 2020 kilometerna från Kensington Palace i London ända till Sverige. En tuff utmaning som han genomför för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen Child Bereavement UK.

Annons
Victoria
Kronprinsessan i kjol från H&M.

I filmen syns kronprinsessan i en kjol från den svenska budgetkedjan H&M (reklamlänk). Hon matchade den med en blus från Marville Road (reklamlänk) och sandaletter från YSL.

Nedan finner du en liknande outfit:

Marville Road topp

Topp från Marville Road. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kjol från H&M

Spetskjol i bomullsmix från H&M. Läs mer och köp här.

Sandaletter

Sandaletter från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mest läst just nu
Annons