Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kvinnans geniala knep med skjortan får alla att häpna – se hur hon gör

27 dec, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt, TIKTOK
Har du också en skjorta som är lite för stor – men som du ändå älskar? Då måste du bara kolla in detta supersmarta knep.
Annons
Se kändisarna som fått barn 2022Brand logo
Se kändisarna som fått barn 2022

Det är säsongen för julklappar och presenter, för gåvor. Och ibland kanske du får, eller har fått, en mjuk gåva eller två som inte riktigt passar. Eller så har du kanske redan en skjorta eller blus hemma i garderoben som helt enkelt är liiite för stor, men som du älskar för mycket för att göra dig av med? Läs då vidare... Det här är artikeln för dig!

Ett modefan, som går under namnet Kristina, har, på plattformen TikTok, delat med sig av ett riktigt smart tips för att styla en (för) löst sittande skjorta. Det bästa av allt? Allt du behöver för detta hack är en enkel, helt vanlig, hårsnodd.

Så stylar du skjortan som är för stor

I klippet säger Kristina följande:

Modejournalisten Emmanuelle Alt bär ofta skjorta instoppad i byxorna.

– Har du en skjorta som är för stor, och för bulky? Då ska du testa detta hack.

Kristina är, i sin mycket virala video, klädd i en lös sidenskjorta och ett par svarta, tight sittande, kostymbyxor. Den krämfärgade satinskjortan som Kristina har på sig finns just nu på rea för omkring 150 kronor, på H&M, och visst är den snygg – men på Kristina är den aningen för stor. Kristina tar således tag i en del av baksidan av blusen och fäster den med ett hårband. Nästan som när man sätter upp håret i en hästsvans. Sedan stoppar hon in den knutna delen av sin skjorta på baksidan av byxorna – där den inte syns alls. När Kristina vänder sig om ser tröjan, blusen, mycket mer smickrande ut.

Det smarta tricket har fått mängder av människor att tappa hakan. I skrivande stund har klippet setts hela en miljon gånger. En imponerande summa, minst sagt. Och hyllningarna har inte låtit vänta på sig. Tvärtom!

– En sådan stilren, snygg, elegant outfit! Älskar den!!, skrev någon.

– Så smart!, konstaterade en annan.

Källa: The Sun

Annons