Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Linda Marie Nilssons härliga kollektion med Ellos – spana in den här!

03 maj, 2023 
AvHanna Riddertorp
Ellos kollektion Linda Marie Nilsson
Vackra sommarklänningar för alla tillfällen!
Somriga klänningar och glammiga skor, här är kollektionen som räddar alla sommarens högtider!
Annons

Linda Marie Nilsson, författare och influencer, har tillsammans med Ellos skapat den drömmiga sommarkollektionen, som riktar sig till kvinnor som letar efter den perfekta outfiten för speciella tillfällen, som bröllop eller romantiska middagar. Kollektionen består av vackra klänningar, eleganta skor och örhängen som är inspirerade av kärlekens tema.

Occasion-klänningarna är utformade för att passa alla kroppstyper och har en tidlös design med romantiska detaljer, som rosetter, spets och blommor. En av de bästa sakerna med kollektionen är att den är tillgänglig för alla, oavsett budget och kroppsform. Klänningarna varierar i pris från 499 kr till 999 kr och de släpps i alla storlekar – från 34/36 till 58/60.

Grön maxiklänning.
Klicka på bilden för att komma till kollektionen.

– Inspirationen bakom min kollektion är egentligen bara ett enda ord: Kärlek. Jag vill att varje plagg, smycke och sko ska få det att pirra i bröstet av kärlek. Att de ska ge dig, du som ska på fest eller bröllop, som gäst eller brudtärna, lite extra mod att våga. Våga ta plats, dansa som om ingen ser på och våga känna dig som den vackraste i hela världen, säger Linda Marie Nilsson.

Annons
Rosa midiklänning.
Klicka på bilden för att komma till kollektionen.

Vad kan vi förvänta oss av kollektionen?

Linda Marie Nilssons kollektion med Ellos är verkligen en hyllning till kärlek och romantik. Varje plagg och accessoar har utformats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge kvinnor självförtroende. Vi har valt ut några favoriter från kollektionen, du hittar dem nedan!

Rosa sommarklänning, Ellos

Den här superläckra klänningen med utsvängd kjol och veck i midjan är något vi alla skulle behöva i sommargarderoben. Köp den här (reklamlänk).

Rosa klänning med v-ringning i omlott och veck i midjan.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vita skor, Ellos

Vita skor med blockklack och spets på ovansidan är en mycket stilfull och modern design. Linda Marie Nilssons skor är utformade för att vara både snygga och bekväma och dessa skor piggar garanterat upp varje sommarlook. Klicka hem dem här (reklamlänk).

Annons
Vita spetsskor med spänne.
klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Blå maxiklänning, Ellos

En maxiklänning i pastellblå nyans med spetsdetaljer är en fantastiskt vacker och elegant klänning som kan användas till många olika tillfällen. Det sköna materialet i satin låter dig röra dig fritt och lättsamt och tyget faller helt underbart längs med benen. Köp den här (reklamlänk).

Maxiklänning med vacker spets.
Klicka på bilden för att komma till klänningen.

Rosa maxiklänning, Ellos

Somrig maxiklänning i en härlig aprikosfärgad nyans. Klänningen är gjord i satin och rosetten ger klänningen en romantisk touch och du hittar den här (reklamlänk).

Annons
Rosa klänning med rosett.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Hjärtformade örhängen, Ellos

Örhängen i formen av ett hjärta. Örhängena har rosa och vita glasdetaljer och du kan köpa dem här (reklamlänk)!

Örhängen med hjärtform.
Klicka på bilden för att komma till örhängena.

Kort klänning i spets, Ellos

Den här charmiga klänningen i stretchig spets går både att klä upp och ner. Du kan bära den till allt från bröllop och andra formella tillställningar, till mer avslappnade sommardagar med sandaler och solglasögon. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Grön klänning med spetsdetaljer.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Guldiga skor med klack, Ellos

Ett par guldiga sandaletter med låg klack är en stilfull och glammig sko att bära i sommar. Den låga klacken gör dem bekväma att gå i under längre tid. Köp skorna här (reklamlänk)!

Guldskor med låg klack.
Klicka på bilden för att komma till skorna.
Behind the scenes Femina - Matcha dukningen med din lookBrand logo
Behind the scenes Femina - Matcha dukningen med din look
Annons