I dag släpper Lindex sin höstkollektion Autumn Knits med fokus på stickade plagg i juveltoner. Kollektionen går i kvinnliga silhuetter med romantiska volanger, rena uttryck och nyckelplagg såsom storstickade tröjor och en plissékjol i sammet.

Kollektionen frontas av New York-baserade svenska entreprenörstjärnan Babba Canales, som även stylat plaggen på kampanjbilderna nedan.

– Jag älskar den blåa kjolen med stickat, speciellt i kombination med en svart blazer och klackar med glitterstrumpor. Den looken representerar verkligen min stil som är bekvämt, dressat men med roliga inslag, säger Babba om kollektionen.

Vad är ditt bästa stylingtips?

– Jag skulle nog säga lär känna dig själv och vad funkar för dig och lyfter dina bästa drag. Ibland är människor mer upptagna med att jaga efter de senaste trenderna än att faktiskt hitta något som smickrar dem. När jag växte upp försökte jag att inte stå ut och gjorde allt för att inte se smal ut. Det resulterade i osmickrande och stora plagg som fick mig att se ännu smalare ut, säger Babba Canales.

– Vändpunkten för min personliga stil var när jag slutade att följa trender och blev mer medveten och bekväm med min kroppsform. Självförtroende och självkänsla kommer till stor del från det du bär och hur de får dig att känna. Mitt bästa stilråd är därför att leta efter bra passform och komfort. Om du mår bra, kommer du att se bra ut! säger hon.

Se kampanjbilderna från kollektionen här!

Rutig topp (reklamlänk från Apprl), finstickad kjol (reklamlänk från Apprl), pilotjacka (reklamlänk från Apprl).

Ribbstickad poloklänning (reklamlänk från Apprl), brett bälte (reklamlänk från Apprl).

Stickad tröja (reklamlänk från Apprl), plisserad sammetskjol (reklamlänk från Apprl).

Flared byxa (reklamlänk från Apprl), skjortklänning (reklamlänk från Apprl), stickad kofta (reklamlänk från Apprl).

Polotopp (reklamlänk från Apprl), stickad crop top (reklamlänk från Apprl),  vida byxor (reklamlänk från Apprl), rutig kavaj (reklamlänk från Apprl).

V-ringad tröja (reklamlänk från Apprl), tvåfärgade jeans (reklamlänk från Apprl).

Stickad cardigan med broderi (reklamlänk från Apprl), grå jeans (reklamlänk från Apprl).

Läs även

Se bilderna från Babba Canales bröllop

H&M släpper Halloweenkollektion – se bilderna här!

Se prinsessan Sofias nya klänning från MQ:s samarbete