Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Lindex släpper klädkollektion till förmån för Cancerfonden

24 sep, 2019 
AvEmma Blomberg
I samband med Rosa bandets årliga kampanj släpper det svenska modeföretaget en klädkollektion där delar av intäkterna går till Cancerfonden.
Annons

Lindex har sedan länge haft ett nära samarbete med Cancerfonden och inför den årliga Rosa bandet-kampanjen väljer klädkedjan i år att släppa en kollektion till förmån för organisationen. Under oktober månad går tio procent av försäljningen av kollektionen i Sverige till organisationens arbete.

Kollektionen består av 19 plagg som passar höstgarderoben. Färgskalan går i jordnära nyanser som beige, vitt och svart med stark rosa som kontrasterande accentfärg. Vi ser stickat, blusar, kjolar och klänningar – klassiska plagg som känns tidlösa och användbara.

Till klädkollektionen har Lindex även tagit fram en tygpåse samt ett armband där hela vinsten går till cancerforskning. I butikerna kommer du även kunna köpa Cancerfondens Rosa band.

Lindex släpper klädkollektion till förmån för Cancerfonden

– På Lindex vill vi stärka och inspirera kvinnor och när vi går samman kan vi göra skillnad. Vi har skapat denna kollektion för alla tillfällen och ett gott syfte, med plagg som designats för att kunna bäras på många olika sätt. Vi hoppas att alla kan hitta nya favoriter till just sin personliga garderob och kollektionen ger uttryc för vad vi på Lindex tror på – att vi är starkare tillsammans, säger Pia Ekholm, design- och inköpschef, på Lindex.

Annons

Kollektionen kommer finnas tillgänglig online och i utvalda butiker från och med den 27 september. Se alla plagg nedan!

Se Lindex Rosa bandet-kollektion här

Annons