Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Lotta gör modesuccé på Liseberg — här är hennes mest efterfrågade outifts

30 jul, 2019 
AvIda Gustafsson
Allsångsprogrammet Lotta på Liseberg är en av TV4:s stora sommarprogram. Och programledaren Lotta Engberg och framförallt hennes kläder har gjort succé bland tittarna. Här är sommarens mest efterfrågade plagg!
Annons

Sommar, sol och Lotta på Liseberg är en stående klassiker på måndagskvällarna. Den populära programledaren uppskattas inte bara för sina musikaliska talanger, utan även hennes fina klänningar och kläder.

Och det kan nästan beskrivas som ett litet fenomen, under och efter varje program av Lotta på Liseberg hör tittare av sig till TV4 för att få veta varifrån Lotta Engbergs outfits kommer.

Den här säsongen har hennes kläder från de tre första programmen som varit hett efterfrågade. Vi kikar lite närmre på dem och ger tips om var du kan köpa dem!

Sugen på att smygkika in i Lotta Engberg och Mikael Sundströms nya hus? Klicka här för att se bilderna.

Första programmet

I det första programmet bar Lotta en vit baraxlad klänning med stora blomprints i knalliga färger. Den kommer från det kanadensiska märket Frank Lyman. Klänningen finns att köpa via amerikanska nätjätten Amazon.com, som levererar till Sverige.

Annons
Frank Lyman dress 181808

Till det bar Lotta ett par vinröda skor från Mango, som tyvärr inte säljs längre. Men här är ett par liknande, som är minst lika snygga, från ANNONS Rizzo.

Andra programmet

I ett regntungt Göteborg strålade Lotta i en härligt gul assymetrisk jumpsuit från Mango.

Annons

Till det bar hon ett par röda mockapumps från Zara, dessa är tyvärr slutsålda men du hittar ett liknande par från Alberto Zago.

Alberto Zago pumps

Tredje programmet

Denna gång bar Lotta en fin sommarklänning med rosa små blommor från Dughult Sweden, i modellen Aprilia. Klänningen är i bomullspoplin och fodrad i viskos.

Annons

Till klänningen bar Lotta ett par klackar från Zara, vilken modell det är framgår dock inte, men här är ett par låga rosa pumps från Unisa som är riktigt snygga till den blommiga klänningen.

Rosa pumps Unisa Jarzu

Vill du veta något mer om några andra plagg som Lotta Engberg burit på Liseberg i sommar? Klicka här för att komma till TV4:s egna lista över Lotta, kören, dansarnas och bandets kläder.

Läs även:

Annons