Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Lyxshoppa till budgetpris – 5 internationella outlets värda ett besök

04 okt, 2016 
AvMikaela Råberg
Sällan känns det så lockande att shoppa en ny garderob som under hösten. Vill du inte göra ett alltför djupt hål i plånboken är ett tips att fynda på outlets.
Annons

Att handla exklusiva märkeskläder till ett reducerat pris är aldrig fel, därför är det kanske inte så konstigt att allt fler väljer att åka på shoppingresor till kända outletdestinationer runt om i världen.

outlet-weekend-utomlands

Är du sugen på att resa – och samtidigt stilla ditt shoppingbegär för en billig peng? Då är det hit du ska boka flygbiljetten.

5 outletdestinationer att besöka:

1. New York

Alla vet att shopping och New York går hand i hand och det skadar knappast om du dessutom kan spara pengar på kläderna du köper.

Woodbury Common Premium Outlets ligger en timme utanför centrala New York och här hittar du 220 butiker och märken som Tory Burch,  Nike, Michael Kors, Marc Jacobs och till och med svenska Acne Studios. Priserna ligger mellan 25 och 65 procent under ordinarie.

Annons

2. London

En weekendresa i London slår aldrig fel och är det shopping du är ute efter är ett tips att tajma in Designer Warehouse Sales, som arrangeras tolv gånger per år – tre dagar i sträck.

Här kan du botanisera bland över hundra designerkollektioner från exempelvis Roberto Cavalli, Celine, Gucci, Viktor & Rolf och Moschino. Med upp till 80 procent rabatt.

3. Barcelona

Barcelona är främst känt för sitt nattliv, men shoppingen går inte heller av för hackor.

La Roca Village är en outlet med mängder av butiker samlade som i en liten stad och du kan fynda kläder från märken som Burberry, Gant, Calvin Klein, Jimmy Choo, Zadig & Voltaire och Swarovski. Priserna är runt 60 procent lägre än ordinarie – och ibland ännu mer.

4. Milano

Det är något visst med italienska märken och allra roligast blir det att köpa direkt från ursprungslandet.

Har du vägarna förbi Milano bör du inte missa Serravalle Designer Outlet där allt från omgivningen till utbudet utstrålar lyx. Eller vad sägs om märken som Prada, Gucci, Saint Laurent och Bulgari?

Annons

5. Niagara Falls

Nordamerika bjuder på en vacker naturupplevelse, men när du tittat dig mätt på landskapet kan du med fördel besöka Fashion Outlets of Niagara Falls.

På den här outleten samlas fler än 200 olika designers – däribland Barbour, Tommy Hilfiger, Boss och DKNY – och rabatterna är upp till 75 procent. Och för dig som redan har en full garderob erbjuder outleten även ett stort utbud skönhetsprodukter.

Källa: Hotels.com (reklamlänk) Foto: Shutterstock

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons