Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Maffiga statement accessoarer – dessa bör du satsa på!

27 maj, 2021 
AvAnnika Norman
FotografMattias edwall
Kavaj i ull/acetat/ viskos, XS–L, 3050 kr, AVAVAV Firenze. Blus i viskos, XS–L, 1500 kr, AVAVAV Firenze. Byxor i bomull/linne, stl 34–48, 3078 kr, Aspesi. Slips i i läder, Efva Attlings privata. Solglasögon i plast, 1500 kr, Efva Attling x Smarteyes. Hårextension Clip-in ponytail i äkta hår, 2199 kr, Rapunzel of Sweden. Örhänge i silver, 1900 kr, ring i vitt guld/morganit/ diamant, 59500 kr, allt Efva Attling Stockholm
Efva Attling i statementörhängen och bilder på olika statementaccessoarer. Styling: Jenny Fredriksson Foto: Mattias Edwall
Att det är de små detaljerna som gör looken har du säkert hört förut, men tänk då vad du kan göra med stora detaljer! Våga satsa på oversizade smycken i sommar, vi lovar att du inte kommer ångra dig!
Annons
Klänning i polyester/metallic, XXS-XL, 3400 kr, Stine Goya. Hårextension Clip-in ponytail i äkta hår, 2 199 kr, Rapunzel of Sweden. Örhängen i guld, 18900 kr, earcuff i silver/diamanter, 2900 kr, ring i guld/diamanter, 19900 kr, allt i Efva Attling Stockholm
Foto: Mattias Edwall

Accessoarer och smycken som drar blickarna till sig är kanske det enklaste sättet om du vill lyfta din outfit! Ett maffigt halsband, statementörhängen eller en snygg, oversizad ring är enkla och stilsäkra sätt att addera den där lilla pricken över i, på.

Oversizat armband

En stor armcuff i silver på modell. Modellen har även matchande hoops och ring. Allt från Sophie by sophie.
Cuff, 3 200 kr, Sophie by Sophie.

En rejäl cuff är en supersnygg accessoar till en klänning eller ett linne med bara ärmar. Vissa tycker att breda eller tjocka armband kortar av deras armar men tricket är att undvika armcuffar som sitter mitt på handleden. Strax nedanför handleden eller lite ovanför är betydligt mer smickrande. Se mer och köp armbandet här!

Annons

Örhängen med strass

Hängande örhängen med stenar och strass i olika färger och former. Örhängen från Caroline Svedbom.
Örhängen, 1 195 kr, Caroline Svedbom.

Lyxig strass i olika färger är ett perfekt sätt att göra jobboutfiten redo för after work, eller till och med fest. Ett par snygga örhängen är allt som behövs! Se mer och köp örhängena här!

Örhängen med snäckor

Hängande, guldfärgade örhängen med sjöstjärna, turkossten, stor pärla och snäcka. Örhängen från And other stories.
Örhängen, 290 kr, And other stories. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

En av sommarens härligaste trender är det marininspirerade som inkluderar snäckor, sjöstjärnor och andra detaljer från havets botten. De här örhängena checkar alla boxar när det kommer till mest strandkompatibla smycke. Se mer och köp örhängena här! (reklamlänk)

Annons

Maffigt halsband

Halsband med gulfärgad kedja och bollar och kulor i olika storlekar och material. bollarna är guldfärgade, beige och ljusrosa. Halsband från Cos.
Halsband, 690 kr, Cos. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Kulor i olika former på en snygg halskedja är en fullträff! Du bär det under en uppknäppt, vit skjorta eller till en enkel t-shirt med rund hals. Halsbandet gör allt för att dina basplagg ska komma till sin fulla rätt. Se mer och köp halsbandet här! (reklamlänk)

Statement ring

Guldfärgad ring som ser ut att vara ihopknuten, med silverfärgade kulor i ändarna. Ring från Ennui Atelier.
Ring, 2 900 kr, Ennui atelier.

Ringar som sticker ut och tar plats utan varken diamanter eller andra dyra stenar finns det gott om! Vi älskar de annorlunda formerna på den här ringen som liksom slagit knut på sig själv drar genast blickarna till sig. Se mer och köp ringen här!

Annons

Oversizade plastörhängen

Örhängen i orange och strass fotade på modell. Örhängen från H&M.
Örhängen, 349 kr, H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Orange plus strass är lika med supersnyggt! Coola statementörhängen som passar lika bra till jobbkostymen som till den lilla svarta. Även om man föredrar klassiskt guld och silver så kan man inte låta bli att bli glad av knalliga färger, eller vad säger du? Se mer och köp örhängena här! (reklamlänk)

Örhängen med stjärnor

Örhängen i silver formade som halva stjärnor. Örhängen från Efva Attling.
Örhängen, 1900 kr, Efva Attling. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Annons

De här oversizade örhängena är diskareta men ändå fullt synliga. Vi älskar den rockiga touchen som passar lika bra till t-shirt och jeans som till din mest romantiska sommarklänning. Se mer och köp örhängena här! (reklamlänk)

Statement ring

Tjock ring i silver som går omlott. Ring från Blue bille.
Ring, 2990 kr, Blue billie.

En riktigt stor, klumpig ring är supersnyggt som ensamt smycke på handen eller i sällskap med fler ringar i olika former och storlekar. Efter en lång period av tunna ringar är vi nu sugna på något mer rejält och den här ringen är helt klart en kandidat. Se mer och köp ringen här!

Örhängen med logga

Örhängen med stora, R som dinglar. Örhängen från Rodebjer.
Örhängen, 1495 kr, Rodebjer. Klicka på bilden för att komma till produkten!

Ett stor “R” i örat? Ja, varför inte? Om du vill kan du köra på en bokstav och bryta av med något helt annat i det andra örat. Du väljer! Se mer och köp örhängena här! (reklamlänk)

Annons

Modell med bred, guldfärgad halskedja på sig. Halsband från Nakd.
Halsband, 149 kr, Nakd. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Det finns kedjor och så finns det kedjor! En av årets största trender är just kedjor oavsett om det handlar om halsband, armband eller till och med som detalj på örhängen och ringar. Kedjor fungerar i alla storlekar men de som är superchunky har helt klart det där lilla extra. Se mer och köp halsbandet här! (reklamlänk)

Halsband med dekorpärlor

Modell med ett stort halsband med multirader av röda små pärlor. Halsband från Zara.
Halsband, 199 kr, Zara.

Färgglada pärlor syns just nu överallt! Många av de tunnare varianterna kan du mixa och matcha med dina metallkedjor eller så skippar du dem och satsar på ett pärlhalsband med multikedjor. Och just här snackar vi verkligen multi… Se mer och köp halsbandet här!

Annons

Långa strassörhängen

Oversizade strassörhängen formade som en båge. Hänger ner från öronen. En pärla i mitten under bågen. Flera rader med strass. Örhängen från Nakd.
Örhängen, 149 kr, Nakd. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Långa, dinglande strassörhängen är bland det festligaste vi har! De här snyggingarna lyfter vilken outfit som helst oavsett om det är vardag eller fest! Se mer och köp örhängena här! Se mer och köp örhängena här! (reklamlänk)

Slingrig ring

Ring i ljusblå plast i med vit sten framtill. Ring från Bea Bongiasca/Net-a-porter.
Ring, 4600 kr, Bea Bongiasca/Net-a-porter

Färg och form är ledordet för den här ringen. Och så lyx förstås, för smakar det så kostar det. Den här lilla ringen känns som en riktigt liten godisbit som vi bara längtar efter att stoppa i munnen, vi menar: sätta på fingret. Se mer och köp ringen här!

Annons

Handgjorda örhängen

Pastellgula, oversizade örhängen som ser ihopskrynklade ut. Örhängen från Clara fina.
Örhängen, 529 kr, Clara fina.

Hur glad blir man inte av de här pastellgula godbitarna? Oversizade och i säsongens härligaste färg – kan det bli bättre? Se mer och köp örhängena här!

Armband med multifärgade stenar

Armband med två rader av stenar och strass i olika färger och storlekar. Armband från Caroline Svedbom.
Armband, 1 695 kr, Caroline Svedbom

Här snackar vi armcandy! Matcha gärna färgglad strass med andra armbad i mer neutrala metaller för en riktigt härlig armbandskombo. Se mer och köp armbandet här!

Annons

Örhängen med munberlocker

Långa örhängen med läppformade berlocker på rad. Läpparna är i olika storlekar i rosa strass, cerise starss, rosa och guldfärgade. Örhängen från Pfg Stockholm.
Örhängen, 549 kr, Pfg Stockholm

Visst blir man glad av de här örhängena? Vi stylar dem gärna med enkla plagg i basfärger för att de ska poppa ordentligt men självklart kan du addera dem till din lavendellila blazer eller mintgröna maxiklänning. Se mer och köp örhängena här!

Asymmetriskt armcuff

Armband som ser ut som ett ihopknycklat, guldfärgat sugrör.
Armband, 4300 kr, All Blues.

Som ett förbrukat sugrör runt armen men så mycket lyxigare! Det här armbandet adderar en cool touch till vilken look som helst! Se mer och köp armbandet här!

Annons

Chunky ring i silver

En hand med en bred, silverring med struktur på långfingret. Ring från Nootka jewlery.
Ring, 1399 kr, Nootka jewlery.

Trots att den här ringen är chunky känns den samtidigt väldigt klassisk och faktiskt minimalistisk. Den kallas kanske statementring men vi skulle säga att den samtidigt är tidlös. Se mer och köp ringen här!

Örhängen med stjärnor

Dinglade, silverfärgade örhängen med stjärndetaljer och vit strass. Örhängen från Thomas Sabo.
Örhängen, 1399 kr, Thomas Sabo.

De här örhängena är enkla men klarar ändå av att ge din outfit det där lilla extra! Om du vill ha ett par statementörhängen som inte tar över looken så är den här varianten ett utmärkt val! Läs mer och köp örhängena här!

Annons

Halsband med äkta stenar

Halsband med guldfärgad kedja prydd med stora, osymmetriska bitar av ljuslila ametist. Halsband från Märta Larsson.
Halsband, 10239 kr, Märta Larsson.

Det här halsbandet passar dig som älskar annorlunda smycken som verkligen sticker ut! Halsbandet är superlyxigt och prytt med äkta ametister som gör vilken look som helst härlig! Se mer och köp halsbandet här!

Så räddar du ditt torra hår i sommarBrand logo
Så räddar du ditt torra hår i sommar
Annons