Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Maria Forsbloms tidlösa kofta – finns hos populära kedjan

05 okt, 2023 
Maria Forsblom kofta
Programledaren och tidigare flygande reportern Maria Forsblom har gjort sig ett namn i TV4 Nyhetsmorgon för sin starka utstrålning och kompetens, och bjuder även på stilsäkra outfits i rutan. En av hennes senaste looks kommer från en populär stor varuhuskedja – och är dessutom riktigt prisvärd.
Annons

Varje vecka spanar vi in stilsäkra looks i rutan när programledarna för dagen rattar TV4 Nyhetsmorgon. Nyligen visade Jenny Strömstedt upp en stilsäker outfit med en grå kofta tillsammans med säsongens trendiga kjolmodell – och nu har även Maria Forsblom burit en liknande look.

Maria Forsblom – stickad kofta

Precis som Jenny Strömstedt valde Maria Forsblom, tillsammans med stylisten Siroun Forsberg, att bära en stickad v-ringad kofta med knappar fram tillsammans med en längre kjol och tidlösa boots. En look som dessutom fungerar år efter år, enligt Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm:

Annons

– Den stickade koftan är en återkommande favorit varje höst och vinter. Vi ser allt från den croppade varianten till den långa koftklänningen. Du kan bära koftan precis som den är, som Maria Forsblom gjorde i Nyhetsmorgon, eller så kan du jobba med lager på lager och addera en skjorta eller polotröja under – varmt och stilsäkert!

Stickad kofta, CW by Carin Wester

Koftan, som är i en vacker ljusblå nyans, är stickad i en ull- och alpackablandning som både håller värmen i höst och vinter och som både känns och ser kvalitativ ut. Den kommer från CW by Carin Wester och har en något croppad längd som gör att den är extra snygg att matcha med plagg med hög midja. Du kan läsa mer om koftan och köpa den här (reklamlänk).

Ljusblå kofta i ull och alpacka som Maria Forsblom bar i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Vit skjorta, Stockh lm Studio

Om du vill följa moderedaktörens tips och bära koftan med en skjorta kan du testa med någon av de som du redan har i garderoben. Är du i behov av en klassisk skjorta som går att bära med allt? Då kan du spana in den här krispigt vita skjortan, som är gjord i en bomullspoplin och har en tidlös design som gör att den passar till alla olika tillfällen. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons

Brun ullkofta, CW by Carin Wester

Koftan som Maria Forsblom bar finns även i en snygg mörkbrun nyans som passar perfekt nu i höst och vinter. Se mer och köp den här.

Mörkbrun v-ringad kofta i ull och alpacka från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Svart ullkofta, CW by Carin Wester

För dig som föredrar svart så finns koftan även i det utförandet. Den finns här (reklamlänk).

Annons
Svart v-ringad kofta i ull och alpacka från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon
Annons
Annons