Artikeln innehåller reklamlänkar
Matilda Boza kläder
Snyggt semestermode
0:36

Efter reklamen: Snyggt semestermode

(0:36)

Slå på ljud

TV4-profilen Matilda Boza har snabbt blivit ett välkänt ansikte i rutan. Mest känd är hon som nyhetsuppläsare, men hon har också blivit ett omtyckt tillskott i de populära programmen Nyhetsmorgon och Efter fem.

I fjol berättade Matilda för tv-tittarna att hon väntade sitt första barn, och därmed har hon varit föräldraledig den senaste tiden. I sommar har TV4-profilen emellertid gjort några inhopp i rutan igen i Nyhetsmorgon, vilket har mötts av glada tillrop och lovord från tittarna.

Men det är inte bara Matildas programledarinsats som uppskattas hemma i tv-sofforna, utan många är även mycket förtjusta i profilens klädstil. En look från programmet har hyllats särskilt – och Femina har tagit reda på allt om den.

Inspirerande streetstyle från Copenhagen Fashion Week – se bilderna här

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Här är Matilda Bozas hyllade klänning från Nyhetsmorgon

Det är en klänning som Matilda Boza bar i en sändning av Nyhetsmorgon i juli som tittarna har förälskat sig i. I programmet syntes profilen iförd en ljusrosa mönstrad blåsa, med långa ärmar, v-ringning och knäppning framtill – och den fick många att tappa hakan.

I kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagramkonto haglar komplimangerna över programledarens outfit, och många vill veta var klänningen kommer ifrån.

”Matilda, såå fina klänningar du har”, skriver en tittare.

”Håller med, den är jättefin”, instämmer en annan.

”Såå snygg klänning Matilda. Varifrån är den?”, undrar en tredje.

Här hittar du Matilda Bozas snygga klänning

Om du också undrar varifrån du kan hitta Matilda Bozas ljusrosa dröm så behöver du inte leta länge till!

TV4-stylisten Siroun Forsberg avslöjar att klänningen kommer från det svenska märket Adoore, grundat av influencern Petra Tungården. Den exakta modellen är en av märkets största bästsäljare och heter ”Paris Dress”. Klänningen finns i storlekarna 34–50 och kostar 1495 kronor.

Här kan du köpa den snygga klänningen (länk till butik).

rosa klänning med blommor från Adoore

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Mest läst