Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av
1:15

Efter reklamen: Meghan Markle - 10 gravid-looks att inspireras av

(1:15)

Slå på ljud

Ända sedan Meghan Markle kom in i det brittiska kungahuset har skådespelaren som blev hertiginna hyllats för sin snygga klädstil, där hon rör sig mellan krispiga vardagslooks, trendiga outfits och eleganta galaklänningar.

Nyligen fotograferades hertiginnan Meghan i New York, i samband med att hon och prins Harry besökte skolor i staden, och Meghan läste från sin nya bok The bench.

12 nyanser av brunt – därför väljer vi bruna plagg i höst!

Sedan paret valt att ta ett steg tillbaka från de kungliga plikterna, och till viss del brutit med det brittiska kungahuset, så behöver de inte heller följa lika strikta regler. Det gör att Meghan numera kan ta ut svängarna mer med sin klädstil, och det visade hon prov på i New York. Hertiginnan kom klädd i en trendigt oversize kostym med upprullade ärmar och lösa pressveck, tillsammans med snygga stilettpumps. Hela hennes outfit gick i samma färg, både skorna och kostymen var i en vackert karmosinröd färg.

Meghan i höstens trend – monokrom färgskala.

ULRA, REES

Meghan Markle i höstens stora trend

Med sin outfit hakar Meghan Markle på en av höstens största trender – nämligen att klä sig i en monokrom färgskala. Medan Meghan väljer rött, så har märken som Versace, Prada, Bottega Veneta, Chanel och Burberry alla visat upp enfärgade outfits i rosa, gult och blått på sina modevisningar för höst och vinter 2021-2022.

Svenska kändisarnas bästa modeögonblick på 60-talet

Trenden är lätt att haka på för den som är sugen, och kräver oftast inte att man köper en helt ny garderob, som ofta kan bli fallet med andra trender. Snarare har de flesta av oss redan kläder i färgerna vi trivs i att klä oss i – så det är bara att gräva loss i garderoben och börja kombinera ihop plagg. Känns en knallrosa eller äppelgrön outfit lite för mycket? Då kanske mörkblått, vitt eller brunt kan kännas mer bekvämt, samtidigt som du är lika trendig.

En outfit från Versaces höstvisning.

CAMERA PRESS
Mest läst