Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Modeexperten: Snyggaste och skönaste kläderna i jul

29 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Äntligen julsäsong med tillhörande julbord, julfester och glöggmingel.
Men det är en svår balans att hitta kläderna som är både snygga och glammiga, men som samtidigt sitter skönt när vi ätit mängder av julmat.
Nu ger modeexperten Soph James sina bästa tips på det bästa julmodet som både är snyggt och bekvämt!
Annons
Nya julfilmer på NetflixBrand logo
Nya julfilmer på Netflix

Du känner säkert igen dilemmat – du står framför garderoben och ska göra dig i ordning för ett härligt dignande julbord, och vet inte vad du ska ha på dig. Vankas det till julfest vill man ju gärna klä sig glamouröst juligt, men när det också serveras mängder av god mat är det viktigt att ha kläder som inte blir obekväma av att man tar flera portioner. Det är en svår balans mellan snyggt och skönt – men det finns massor av fina outfits som gör att du både känner dig julfin, samtidigt som den tredje silltallriken kan slinka ner utan problem.

Annons

Modeexperten Soph James är en av många som har haft problem med vad hon ska ha på sig när det är jultillställningar, och nu delar hon med sig av sina smarta tips för att få fler att känna sig både snygga och bekväma under högtidshelgerna!

I en rad olika videos på Tiktok, som The Sun har uppmärksammat, visar hon sina bästa modetips för svullna magar, som är perfekta att inspireras av inför julminglet, glöggfesten, adventsfikat eller julbordet. Genomgående för alla outfits är att Soph väljer bort kläder som sitter hårt och tajt över magen, och i stället väljer mer bekväma alternativ. I en video är det en silverfransig klänning som gäller, matchat med beiga klacka. I en annan tar hon i stället en kort svart tyllklänning med puffiga ärmar, något hon matchar med svarta strumpbyxor och svarta klackar.

Byxdress och kostym alternativ till klänning

Om klänning inte är din grej tipsar Soph antingen om att bära en härlig byxdress – hon väljer en grön i ett mjukt material – eller en kjol matchat med kavaj i storleken oversize.

Annons

Bland kommentarerna är det många som är glada för de olika tipsen och all inspiration.

”Herregud, det här är så snyggt”, skriver en person.

”Strålande!”, tycker en annan.

Annons