Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Modemåsten i april

14 apr, 2015 
AvSanna Åkesson
Annons
Whyred 04
1. Som en hyllning till Den lilla svarta har Whyreds gästdesigner Marina Kereklidou skapat en kollektion i limiterad upplaga, Whyblack. Om kollektionen säger hon så här:
– Jag har tagit fasta på cocktail- och smokingdetaljer och omvandlat dem till feminina klänningar. För mig handlar det om att skapa en kollektion som hyllar kvinnan. Där både den mjuka och den hårda sidan hos henne bejakas. Där siluetter smickrar och förskönar.
För att spana in kollektionen, gå in på Åhléns City i Stockholm, i Whyreds egna butiker eller kolla deras webbshop.
klanning marimekko 02
2. Marimekkos kläder är inte bara för kulturtanter. Möt våren med blommönstret Siirtolapuutarha i den här A-linjeformade klänningen.
Pris 1 895 kr.
jeanskjol 01
3. Korta jeanskjolar har vi sett länge, men den ankellånga modellen känns ny. Helst bär vi den med en istoppad jeanskjorta eller en enkel t-shirt/topp. Den här kommer från Zara och kostar 399 kr. Som hittat!
Annons
Komono klocka 05
4. Klassiska klockor i all ära, men de här piggar upp vilken outfit som helst. Djurmönstret som är närmare 100 år gammalt kommer från holländska tygföretaget Vliscos arkiv och är resultatet av ett samarbete mellan Vlisco och accessoarmärket Komono.
slip on03
5. En skön och lagom sportig stil får du med ett par klassiska slip-on i vår. Missa inte samarbetet mellan Vans och & Other Stories som släpps i butik den 16 april.

 

Annons