Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Modemåsten i januari

22 jan, 2015 
AvSanna Åkesson
Annons
Modefavoriter i januari.
Modefavoriter i januari.

1. Om du vill förnya din garderob utan att bli ruinerad, ta då en titt på Lindex vårkollektion som fokuserar på klassiska och sportiga plagg men även på långa längder och plagg med volym. Skjortklänning, 349 kr, kofta med fransar, 399 kr, hatt, 199 kr, allt från Lindex.

2. Märket TID är ett Stockholmsbaserat företag som funnits sedan 2012. Vi gillar deras stilrena klockor som passar till både dam och herr. Pris 2 395 kr, TID Watches.

3. Låt en polotröja bli din bästa vän i garderoben, ett snyggt basplagg som funkar till det mesta. Bär tillsammans med en vid byxa för en klassisk look. Pris 1 600 kr från Hope.

4. Januari – månaden då gymmen ofta är fulla till bristningsgränsen. Sportmärket Houdini satsar inte bara på snygg design och bra funktion, utan har tagit det hela ett steg längre. I höstas invigde de sin nyrenoverade butik i Göteborg där deras miljökoncept tagit form. Här kan du köpa deras kläder men också hyra dem, t.ex. skalplagg inför en skidresa. Du som inte bryr dig om det allra senaste modet kan köpa begagnade Houdiniplagg och här finns även möjlighet att återvinna dina gamla uttjänta kläder. För att uppmuntra sina kunder att cykla i stället för att ta bilen, finns det utanför butiken en liten cykelstation med pump och verktyg. Utöver detta är butiken bland annat renoverade med giftfria material och med energisnåla lösningar.

En bra förebild tycker vi! Skaljackan från Houdini kostar ca 3 000 kr.

5. Näbbstövlar à la 70-tal känns både gediget och värmande på fötterna. Gjorda i vegetabiliskt garvat läder, 1 895 kr, från Docksta.

Annons