Artikeln innehåller reklamlänkar
modeplock

1. Snygga och prisvärda accessoarer har kedjan & Other Stories (länk till & Other Stories). Axelremsväska i kalvskinn med mobilfack och nyckelring, kostar 950 kr på deras hemsida.

2. Smycken med handskriven text ligger i tiden. Vi gillar verkligen Just Frankys idé som tar det hela ett steg vidare och gör det möjligt för kunden att få ett smycke med sin egen handstil och text. Det holländska märket drivs av två tvillingsystrar och du hittar deras smycken på just-franky.se

3. Stilrena tumvantar i skinn med kashmirfoder, värmer skönt när graderna kryper nedåt. Finns att köpa på Cos (länk till Cos) för 490 kr.

4. Ytterplaggen är självklara varje säsong. I år gillar vi färg och mönster extra mycket, som den här fina kappan från Hope, pris 4 900 kr.

5. Nu nalkas pysseltider! Företaget Wool and the gang har allt du behöver för att komma igång med att sticka. Förutom fina stick-kit har de också instruktionsfilmer (på engelska)som visar hur du arbetar med olika tekniker. Oavsett vad du vill sticka så har de mönster på allt från enkla halsdukar och mössor till klänningar och långkoftor. Dessutom går det att köpa de flesta plaggen färdiga.

Tröjan Jungle Boogie Sweater i ull köper du färdig för ca 3 000 kr, eller stickar själv för ca 2 000 kr.