Kim Kardashians stilresa genom åren
1:40

Efter reklamen: Kim Kardashians stilresa genom åren

(1:40)

Slå på ljud

I takt med att det blir ljusare ute börjar det bli dags att plocka fram vårplaggen från garderoben. Eller varför inte handla ett par trendplagg som uppgraderar hela din garderob?

Här är fem modeplagg som kommer göra din garderob trendig i år!

Färgstarka koftan

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Efter två långa pandemiår är det många av oss som är sugna på färgstarka plagg. Bottegagrönt, körsbärsrött och havsblått är tre färger som känns extra heta i vår och sommar och en färgstark kofta är det ultimata klädesplagget.

Vida byxor med en collegetröja

För att bli redo för vår och sommar finns det en klädkombination som funkar extra bra - nämligen vida byxor matchat med en collegetröja. Kombinationen funkar både dagtid på jobbet och på afterworken.

Så löser du vanliga koftproblemet – utan några hjälpmedel

Klänning med fickor

Klänningar med gömda fickor är ett måste i garderoben i år, och gärna i knalliga färger.

70-talsrandiga tröjor

Ränder är helt klart något som kommer stort under 2022, så plocka gärna fram alla dina retrotröjor a la 70-tal igen. Alternativt botanisera i en secondhandbutik. Matcha gärna med vida jeans och ankelboots för en perfekt look.

19 stilsäkra köp i trendigt blå toner – från budget till lyx

Sweatshirtklänningen

Vårens trendklänning är utan tvekan sweatshirtklänningen. Lättburen och bekväm samtidigt som den både kan användas till vardags och till fest. Matcha med sneakers dagtid och ankelboots kvällstid.

Källa: Myweekly

Mest läst