2122976378

Behind the scenes: Så stylar du vårens nya denimmode
0:42

Efter reklamen: Behind the scenes: Så stylar du vårens nya denimmode

(0:42)

Slå på ljud

Många av oss vill att vår stil ska kännas trendig och modern, men har varken tid, vilja eller pengar att hela tiden uppdatera garderoben efter de senaste trenderna. Du behöver inte köpa nya plagg för att få till en modern stil – bara genom att ta till små stylingknep kan du göra stor skillnad i hela din look.

Stylisten Erin Stoll tipsar Reader's Digest-läsarna om ett enkelt tips som varken kostar pengar eller tar mer än några sekunder att genomföra, men som genast gör att ens outfit ser mer modern ut.

Modechefen: Så stylar du trendiga statementkappan

Knepet kallas ”the front tuck” – det innebär att du stoppar in en bit av din tröja innanför byxorna framtill. Det ger ett ledigt men samtidigt stylat intryck, och kan ge mer form åt annars formlösa tröjor.

– Det här stylingknepet har använts i flera år, men gör stor skillnad, säger Erin Stoll till tidningen.

Så använder du stylingknepet

Stylisten förklarar hur du lyckas med stylingknepet, och tricket är enkelt – du ska inte övertänka när du gör det.

– Knepet med att stoppa in framtill är att inte anstränga sig för mycket: stoppa helt enkelt in den främre delen av din skjorta eller tröja, precis där knappen är på dina jeans.

80-åriga farmodern hyllas för sin stil – bryter mot modereglerna

Att stoppa in tröjan är ett knep som kan användas i oändlighet – det kan vara en skjorta du stoppar in i jeansen, en stickad tröja i din kjol eller en collegetröja i ett par kostymbyxor. Möjligheterna är många!

Mest läst