Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Natalie Portman om svenska favoritmärket: "Lever i deras klänningar"

28 mar, 2018 
AvMalin Karlberg
Skådespelerskan Natalie Portman älskar svenskt mode. Hennes favoritmärke är Acne, eftersom hon tycker att deras skjortklänningar är både praktiska och får henne att känna sig uppklädd.
Annons

För modemagasinet Harper’s Bazaar berättar filmstjärnan Natalie Portman om hur en vanlig dag i hennes liv brukar se ut. Hon beskriver hur hon oftast har mammalediga dagar med lilla Amalia, som nyss fyllde ett år, samtidigt som hon behöver skjutsa 6-åriga sonen Aleph till och från skolan.

Morgonrutinen måste gå snabbt när man har små barn – och eftersom hon ammar sin dotter behöver hon amningsvänliga plagg som är lätta att knäppa upp. Därför har hon fallit för svenska modemärket Acne.

– Jag har levt i Acnes skjortklänningar eftersom de är enkla att amma i. Dessutom ser man väklädd ut, utan att behöva fatta en massa beslut. Och det går snabbt – för oftast har jag bara ungefär fem sekunder på mig att klä mig innan jag måste ta hand om barnen, berättar Natalie Portman.

På kvällen brukar hon dock svida om till något lite glammigare, berättar skådespelerskan.

– Om jag ska gå ut tar jag på mig en svart klänning eller smala byxor och pumps, läppstift, mascara och alltid min Miss Dior-parfym, säger hon.

Acnes skjortklänningar gör att man snabbt ser representabel ut, tycker Natalie Portman.

Foto: IBL/Acne
Källa: HarpersBazaar.com

Läs även:

Annons