Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Nu hittar du fler (grymma) märken i H&M:s webbshop – här är våra favoriter!

28 okt, 2021 
H&M märken mode skönhet
Tänk att ha allt du vill beställa hem inom mode och skönhet, från olika varumärken på ett ställe? Nu kan vi vara ett steg närmare när ännu en gigant ger sig in i leken – här är våra favoriter hos H&M:s nya utökade utbud!
Annons

Det händer minst sagt grejer inom svenska modejätten H&M:s stora koncern. Nyligen kom nyheterna att de stänger sin stora flaggskeppsbutik på Hamngatan i Stockholm, och idag meddelades även att H&M-butiken på paradgatan Champs-Elysées i Paris stänger efter elva år på adressen.

Företaget har tidigare uppgett att nedstängningarna, som enligt Dagens Nyheter sker i 350 av företagets 5 000 butiker världen över, är en del av företagets globala satsning på att finnas där kunderna är.

Kanske ser vi nu ännu ett steg i den digitala omställningen; numera hittar vi nämligen inte bara H&M:s produkter i kedjans webbshop – utan även en del plagg från ARKET, & Other Stories, Weekday och jeansmärkena Lee och Wrangler. De tre förstnämnda är del av H&M-gruppen, som även äger COS, Monki och Afound (reklamlänk).

Scarf från ARKET som nu finns hos H&M – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Skönhetsmärken hos H&M

Och det är inte bara på modesidan som vi hittar nya märken i H&M:s webbshop – även hajpade Hickap finns numera på H&M:s sajt, tillsammans med varumärken som Real Techniques, The Ordinary och Pixi.

Annons

Med andra ord behöver du kanske inte klicka runt på flera sajter för att fixa höstgarderoben eller festlooken med kläder, accessoarer, hudvård, makeup och hårvård.

Vi har samlat våra favoriter från det nya utbudet i H&M:s webbshop som vi gärna bär och använder i höst! Klicka på produkterna för att komma direkt till dem, och se resten av H&M:s nya utbud.

Chunky boots, Arket

De här läderbootsen från Arket som vi trånat efter hela hösten finns numera även hos H&M – och kanske är vi lite närmare ett klick på köpknappen nu. Läs mer och köp skorna här.

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Jeans, Weekday

De perfekta raka jeansen, finns de? Dessa jeans från Weekday ser i alla fall ut att pricka in den ultimata raka passformen. Läs mer och köp jeansen här.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Läderväska, & Other Stories

Vi toppar gärna höstlooken med den här cognacsfärgade väskan från & Other Stories, som är gjord i skinn och åldras väl. Läs mer och köp väskan här.

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

T-shirt, Wrangler

En tidlös bastshirt från det anrika jeansmärket Wrangler, som även har jeans i H&M:s webbshop. Läs mer och köp t-shirten här.

Annons

Alt:Byline:Set med makeup-borstar, Hickap

Det populära beutymärket Hickap startades av syskonen Wilma och Emil Holmqvist och har endast veganska och crueltyfree produkter. Dessutom håller de riktigt fin kvalitet! De här borstarna är allt du behöver för ögonmakeupen. Läs mer och köp setet här.

Klicka på bilden för att komma direkt till borstarna.

Vårdande hårmask, Björn Axén

Den här djupverkande hårinpackningen återfuktar torrt och skadat hår på endast tre minuter – ja tack! Läs mer och köp hårinpackningen här.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Ansiktskräm, The Ordinary

The Ordinary är märket som blivit en favorit hos många tack vare sina bra produkter till ett ännu bättre pris. Den här ansiktskrämen innehåller bland annat hyaluronsyra och ger mängder av fukt utan att bli fet. Läs mer och köp den här.

the ordinary
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Se mer:

Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun härBrand logo
Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun här
Annons