Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Nu släpps designsamarbetet Acne Studios x Mulberry – se kollektionen!

05 nov, 2019 
AvFemina
acne studios x mulberry
Äntligen släpps Acne Studios kollektion med Mulberry. Resultatet? Skinnväskor och accessoarer i en begränsad upplaga. Se alla bilderna från Acne Studios x Mulberrys unika designsamarbete!
Annons

Tidigare under hösten meddelade Acne Studios att man gör en begränsad kollektion skinnväskor och accessoarer i samarbete med det brittiska modehuset Mulberry. I samband med det släppte man en teaser på modehusens gemensamma logotyp för designsamarbetet – en logotyp av Mulberrys ikoniska träd och Acne Studios bokstäver. Och nu har kollektionen äntligen avslöjats!

Acne Studios x Mulberry i unikt designsamarbete

Svensk design och brittisk charm i Acne Studios x Mulberry-kollektionen

Kollektionen har utvecklas från en långvarig vänskap märkena emellan och bjuder på en mix av svensk design och brittisk charm. I kollektionen återfinns Acne Studios hypade Musubi bag och Mulberrys klassiska Baywater bag – väskorna har uppdaterats med en fräsch twist.

Annons

Kollektionen innehåller även mindre läderaccessoarer i form av en laptop-väska, pouch, mynthållare, plånbok och nyckelring. Skinnväskorna och accessoarerna är utformade i Mulberrys klassiska scotchgrain-material eller i Acne Studios grainy-läder.

– Detta är ett samarbete om vänskap och vår frihet som varumärke att göra vad vi vill göra. Det är en konversation mellan Acne Studios och Mulberry, en som grundades i ömsesidig respekt, säger Jonny Johansson, kreativ chef för Acne Studios.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Acne Studios har tidigare skapat uppmärksammade designsamarbeten, senast med konstnären Jacob Dahlgren, där konstnärens egna ränder mötte modehusets abstrakta stil och bjöd på många upplyftande färgmöten. Förra året släpptes det uppmärksammade samarbete med Fjällräven. I det samarbetet fick bland annat den klassiska Kånken ett nytt utseende som skapade en stor hype runt om i världen.

Annons

Hur Acne Studios och Mulberrys designsamarbete tas emot återstår att se – kollektionen lanseras 5 november 2019 i begränsad upplaga.

Acne Studios x Mulberry – se hela kollektionen av väskor och accessoarer här:


Läs mer:

 

Annons