Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Nu släpps Robyns klädsamarbete med Björn Borg – se bilderna här!

15 feb, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Robyn och Björn Borg går ihop och gör en klädkollektion. Samarbetet har resulterat i en mix av streetwear, träningskläder och arbetskläder och är influerad av Robyns stilar genom hennes karriär.
Annons

Robyn har under hela sin karriär varit en stilförebild för många och nu får hon utlopp för sin kreativitet i modeområdet tillsammans med sportmodevarumärket Björn Borg. Kollektionen går under namnet RBN och finns nu i Björn Borgs butiker och på bjornborg.se.

Robyn har tagit fram kollektionen tillsammans med sin stylist och vän Naomi Itkes och Björn Borgs designteam och de har inspirerats av Robyns olika stilar och nyckelplagg genom åren och plagg ur Björn Borgs designarkiv.

Robyn släpper klädkollektion tillsammans med Björn Borg.
Foto: Casper Sejersen

RBN återspeglar min kärlek till streetwear och hur det tar sig uttryck i ungdomskulturen. Jag tyckte att det skulle vara coolt att skapa plagg som jag kan bära både när jag är ute och springer och på klubben, säger Robyn i ett pressmeddelande.

Annons

Könsneutral klädkollektion

Kollektionen är en könsneutral mix av träningskläder, streetwear och arbetskläder och består bland annat av t-shirts, tights, tröjor, underkläder, väskor och en löparryggsäck. Priserna på plaggen kommer att ligga mellan en hundring och två och ett halvt tusen kronor.

Robyn släpper klädkollektion tillsammans med Björn Borg.
Foto: Casper Sejersen

– Vi är otroligt stolta över det här samarbetet och denna kollektionen. Robyn är vår perfekta partner – en svensk ikon med sin egen röst och stil. Långt innan vi började samarbeta har vi varit inspirerade av Robyn, hennes stil och hennes sätt att alltid gå sin egen väg och våga utmana normer, säger Mija Nideborn, Design Director på Björn Borg.

Du kan köpa Robyns Björn Borg-kollektion RBN på bjornborg.se, Björn Borg-butikerna, Stadium, Browns, Opening Ceremony, Almost Not Done, A Place och Yme Studios.

Som en del av lanseringen, som sker i London i kväll den 15 februari, släpper Robyn också en musikvideo till låten Send to Robin Immediately. Se videon här:

Läs mer:

Annons