Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Moderedaktörens önskelista: 9 favoriter jag önskar mig i år

29 nov, 2023 
Önskelista julklappar
Julklappsjakten är i full gång.
Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm listar hennes favoriter från önskelistan.
Annons

Snön har lagt sig och julkänslorna börjar krypa sig på. Julklappsjakten kanske är i full gång eller så är man ute efter inspiration. Den här önskelistan sträcker sig från vinterns mysigaste tofflor till säsongens trendigaste örhängen.

Önskelista 2023 – 9 julklappstips

Scrolla vidare för att spana in moderedaktörens önskelista för julen 2023!

Parfym dam, Givenchy

– När min vän besökte mig så möttes jag av en varm och lätt söt doft – och jag blev helt kär! Givenchys L'Interdit EdP Rouge är en sensuell och feminin parfym där de vita blomnoterna av apelsinblomma och jasmin möter basnoter av vetiver och patchouli med sandelträ. Läs mer och köp Givenchys L'Interdit EdP Rouge här. (reklamlänk)

Givenchy parfym L'Interdit EdP Rouge
Klicka på bilden för att komma till parfymen.

Stickad tröja dam, Gina Tricot

– Till vardag eller till fest. Jag blev definitivt förälskad vid första ögonkastet! När jag ska på en festlig tillställning så vill jag styla denna fluffiga polotopp med ett par högmidjade kostymbyxor, guldsmycken och ett par klackar. Till vardags adderar jag ett par lågmidjade kostymbyxor och ett par varma vinterboots. Läs mer och köp toppen här. (reklamlänk)

Annons
Vit topp dam från Gina Tricot.
Klicka på bilden för att komma till den vita toppen.

All Nighter Setting Spray, Urban Decay

– All Nighter är min favorit när det kommer till setting spray. Jag upplever verkligen att sminket får en finare finish och att det håller sig snyggt längre. Sprayen har en jämn fördelning och lägger sig perfekt på ansiktet! När jag vill att sminket ska hålla extra länge, så brukar jag spraya mellan alla lager av produkter. Läs mer och köp setting sprayen här. (reklamlänk)

All nighter setting spray från Urban Decay.
Klicka på bilden för att komma till setting sprayen.

Tofflor dam, Áhkká

– Jag är så frusen av mig så ett par mysiga vintertofflor är ett måste! Som dessa fodrade tofflor i beige, läs mer och köp tofflorna här. (reklamlänk)

Annons
Tofflor från Áhkká.
Klicka på bilden för att komma till tofflorna.

Örngott, Hemtex

– Jag skulle så gärna vilja få till en mysig sängbäddning, precis som känslan av en maffig hotellsäng! Förutom att jag vill ha stora kuddar i måtten 50 x 90 cm så hittade jag passande örngott i en murrig gråbrun ton, perfekt till mina beige påslakan. Örngottet finns även i fler färger, läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Örngott 50x90 från Hemtex.
Klicka på bilden för att komma till örngottet.

Stickad klänning, Na-kd

– Är det något jag älskar så är det den stickade klänningen. Perfekt till höst, vinter och vår (och till och med sena sommarkvällar). Man kan, som pricken över i, använda den både till vardag och till fest. Jag brukar addera ett par stövlar med klack för den ultimata looken. Den finns även i andra färger och mönster, läs mer och köp klänningen här. (reklamlänk)

Annons
Stickad klänning dam från Na-kd.
Klicka på bilden för att komma till klänningen.
Annons

Stora örhängen, Ellos

– Ett par chunky örhängen i guld är mina go to's när det gäller smycken. (Jag älskar ringar, men jag har fyndat alldeles för många på loppis.) Dessa guldfärgade örhängen passar till alla tillfällen och kan dressa upp vilken look som helst. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Stora örhängen guld från Ellos.
Klicka på bilden för att komma till örhängena.

Ansiktstvätt, Dermalogica

– Eftersom jag är väldigt yttorr, speciellt under det kalla vinterhalvåret, så behöver jag något som inte torkar ut huden. Vissa ansiktstvättar kan få min hy att kännas stram, men inte denna! Special Cleansing Gel ligger lite dyrare i pris men upplever att det inte gör något då den är väldigt dryg. Läs mer och köp ansiktstvätten här. (reklamlänk)

Annons
Ansiktstvätt från Dermalogica.
Klicka på bilden för att komma till ansiktstvätten.

Doftpinnar, Hemtex

– Jag tycker det är så mysigt när mitt hem doftar ljuvligt. Du vet känslan när man känner doften av en parfym som får sig att tänka på en viss person? Jag tänker samma med hemmet. Jag vill att mina gäster ska komma hem till mig och mötas av en värmande (och lagom) doft som känns välkomnande och hemma – som mitt hems egna signaturdoft! Jag tycker Hemtex har så fina dofter. Läs mer och köp doftpinnarna här (reklamlänk).

Doftpinnar från Hemtex.
Klicka på bilden för att komma till doftpinnarna.
Annons