Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

& Other Stories lanserar en kollektion tillsammans med artisten Sandra Andreis

03 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Skådespelaren och artisten Sandra Andreis har tillsammans med & Other Stories gjort en kollektion som uppmanar kvinnor att vara och se ut som de vill.
Annons
Annons

Sandra Andreis är känd för roller i morden i Sandhamn och i den prisade filmen The Reunion. Parallellt med skådespelarkarriären har hon också en artistkarriär aktuell med sin första EP nu i höst. För & Other Stories räkning har hon uppdaterat och skrivit om fem klassiska låtar för att ändra kontexten och budskapet med målet att stärka kvinnor. Bland annat har hon skrivit om Sinatras  ”The Lady is a Tramp” som i Andreis tolkning fått namnet ”The Lady is a Champ”.

Annons

Tillsammans med & Other Stories har hon skapat en kapselkollektion som skildrar hennes budskap i kläder. Kapselkollektionen som fått namnet ”Lady is a Champ” är en liten utvald kollektion som har samma koncept som & Other Stories höstkollektion.

— För mig är en vinnare en kvinna som vågar vara sig själv, som stöttar andra kvinnor och står upp för det hon tror på. Det här projektet handlar inte om att kasta bort klassiska sånger, utan det handlar om att ifrågasätta normer och inte vara rädd för att kräva sitt utrymme. Jag hoppas jag kan uppmuntra kvinnor att omfamna alla sina dimensioner, vara de dem är och se ut hur de vill, säger Sandra Andreis.
I Sandra Andreis kapselkollektion ingår totalt basplagg, som en blazer, klänning och blusar som gör det enkelt att med egna accessoarer själv sätta din egen personliga prägel på outfiten.

Annons
Annons

Kollektionen släpps den 5 september och finns tillgänglig i utvalda & Other Stories-butiker och online.

Annons