Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

& Other stories öppnar en stor popup butik i Stockholm

07 maj, 2021 
AvJenny Fredriksson
Fotograf& other stories
Skynda till butiken för sköna modefynd!
Annons
Madonnas olika looks – genom tidernaBrand logo
Madonnas olika looks – genom tiderna

Älskar du fynda ? måste du bege dej till Götgatan på Södermalm i Stockholm . Där har den svenska och urhärliga kedjan & Other stories öppnat en supersöt och stor pop up butik TREASURES på 300 kvm med gamla och nya godbitar från deras olika koncept - & Other Stories tre atelier i Paris, Los Angeles och Stockholm till reducerade priser.

Här kommer du hitta noggrant utvalda plagg, skor och allsköns fina accessoarer som väskor, bälten, hattar - allt det du behöver för att addera det lilla extra till din garderob.

Annons

Du kommer också hitta nya produkter till ordinarie pris från deras beauty-sortiment med deras ljuvliga tvålar, body lotion, doftljus, fräscha jeansplagg och även urfina bikinis och baddräkter nu lagom till sommaren.

&OTHER Stories popupbutik treasures Stockholm Lila kavaj

Om du har vägarna förbi, gå in och inspireras och botanisera bland alla fina plagg, accessoarer och tvålar. Det bästa är att det finns så mycket smått och gott att gå kika på och inspireras av och med det breda och roliga utbudet av skor, väskor, accessoarer, skönhet och kläder.

&OTHER Stories popupbutik treasures Stockholm klänningar
Annons
&OTHER Stories popupbutik treasures Stockholm accessoarer och väskor

TREASURES öppnar den 7 maj i Brunogallerian på Götgatan i och kommer vara öppen i sex månader.

Annons