Det polska varumärket Le Petit Trou Det grundades 2014 av Zuzanna Kuczyńskam med tanken att designa underkläder för kvinnor, av en kvinna. Nu samarbetar de tillsammans med & Other Stories och släpper en lekfull och trendig underklädeskollektion. Med feminina drag, karaktäristiska snitt och förföriska siluetter i bomull och silke.

– Le Petit Trou lyckas kombinera det sensuella med det bärbara, vilket är lättare sagt än gjort med underkläder. Detaljerna, såsom volangerna, är så övervägande, och naturligtvis passar allt underbart. Vi har alltid varit stolta över att vara en plats för vackra underkläder och jag är övertygad om att detta samarbete kommer att göra oss oemotståndliga, säger Rocky Ekenstam af Brennicke, Director Brand and Creative på & Other Stories.

Kollektionen går i svart och dimrosa och pryds av stjärnor, glitter och måntryck i en rad med matchande behåar gjorda av återvunnet polyester och trosor med hög och låg midja. Samt ett sovset i ekologiskt bomull och en leopardmönstrad jacquardkimono i silke.

– Jag har varit så exalterad över samarbetet med & Other Stories från dag ett. Vi passar väldigt bra ihop. Vi har en liknande vision då vi älskar mode och vill göra vackra och komfortabla plagg för varje kvinna. Kollektionen är flirtig och bekväm, men också lite rolig och djärv. Det är fantastiskt när vi som kvinnor accepterar oss själva precis som vi är, och jag tror att samarbetet påminner oss om att inte ta oss själva för seriöst, säger Zuzanna Kuczyńska.

SE HELA & OTHER STORIES X LE PETITS KOLLEKTION HÄR:

Kollektionen finns att köpa i butik och online den 4 februari här! (reklamlänk från Adtraction)

Svart underklädesset med stjärnor och månar.

Vitt pyjamasset i ekologiskt bomull.

Prickigt matchande underklädesset med volanger.

Leopardmönstrad jacquardkimono i silke.

Vitt matchande underklädesset med prickar och volanger.

Svart matchande underklädesset i återvunnet polyester.

LÄS MER:

Mönstermixa! 21 olika shoppingtips i olika mönster

Klassiska smycken som passar till allt – 13 shoppingtips

Piffa upp tröjan med en ny krage – 16 trendiga shoppingtips