Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans mest stilsäkra modenyheter – och så stylar du dem i höst

30 sep, 2021 
outfits för hösten 2021 – bästa modenyheterna och hur du stylar dem
Outfitidéer för hösten 2021.
Är du ute efter klädinspiration till nya, snygga outfits hösten 2021? Då har du hamnat helt rätt – vi har satt ihop 6 snygga och trendiga looks att sno rakt av!
Annons

Att välja kläder på morgonen kan vara en utmaning, särskilt om du har bråttom och saknar idéer. Nu när många går tillbaka till kontoret så räcker det dessutom inte med en snygg topp som syns på Zoom-mötet, och mjukisbyxorna utanför bild, utan hela outfiten behöver vara någorlunda representabel.

3 stylingtips i höst

Det finns framförallt tre saker att tänka på när du klär dig hösten 2021:

1. Satsa på komfort

När vi började jobba hemma slapp vi plötsligt klämma in oss i åtsmitande jeans och trånga blusar som skaver. Om du också går tillbaka till att jobba på plats nu i höst så är den främsta rekommendationen att välja plagg som är både snygga och sköna – då blir övergången betydligt mindre påfrestande.

2. Materialet gör allt

Nej, de flesta kan snart inte längre komma till jobbet med mjukisbyxorna vi har burit "till jobbet" hela året. Men du kan faktiskt välja liknande vida silhuetter, som dessutom är trendiga just nu, och bara satsa på andra material som skinnimitation eller kostymbyxeliknande material. Vips är du både bekväm och stilsäker!

Annons

3. Ha några tumregler du alltid återkommer till

Det här knepet kommer att hjälpa dig under många morgnar framför garderoben i höst och vinter. Genom att ha några olika go to-looks, som du kan sätta ihop med olika typer av plagg, så får du både en variation i vad du bär och sparar oceaner av betänketid.

Här har vi samlat tre typer av looks som vi kommer att återkomma till i höst – och plaggen som låter dig sno dem rakt av!

Mixa material

outfits med skinnimitation

Plagg i läder och skinnimitation är supertrendigt hösten 2021, och tillsammans med ett par byxor eller en kjol i materialet så ser även den mest basgarderobs-kompatibla koftan riktigt stilsäker ut.

Annons

Look 1: Stilren skjorta med skinnbyxor och grova boots

Stilsäker beige skjorta med en trendig boxig passform. Den kommer från Neo Noir och finns även i vitt, läs mer och köp skjortan här (reklamlänk)

Byxor i skinnimitation med en smickrande rak passform som är en riktig budgetfavorit från Carin Wester, läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Snörkängor i läder från Filippa K som kommer att bli ett viktigt basplagg under den här säsongen – och många framöver. Läs mer och köp bootsen här (reklamlänk).

Look 2: Romantisk i skinnkjol och bomullskofta med trendig väska

Vit bomullskofta med en figurnära passform och trendiga knappar framtill. Den kommer från Minus och finns i många olika färger, läs mer och köp koftan här (reklamlänk).

Annons

Vacker vid kjol i skinnimitation från H&M som kommer att passa med det mesta i din garderob i höst och vinter. Läs mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Quiltat är riktigt stort i höst, och tillsammans med den guldfärgade kedjan får denna quiltade väskan från H&M full pott! Läs mer och köp väskan här (reklamlänk).

Lek med silhuetter

Din outfit blir genast mer intressant om du blandar olika typer av passformer, något som dessutom ger en smickrande silhuett. Med andra ord är det fint att satsa på en mer tight passform upptill om du bär vida byxor, eller ett par raka jeans om du bär en blus med stora puffärmar.

Look 3: Monokrom stilkrock

Den här mönstrade vida kjolen från & Other Stories är supersnygg att bära med en åtsittande långärmad topp för att både få en böljande känsla i looken och samtidigt lyfta fram figuren. Du kan läsa mer och köpa kjolen här (reklamlänk).

Annons

En vit polotröja är ett plagg som är lika snyggt till kontoret som på after ski:n – ett riktigt mångsidigt basplagg, med andra ord! Den här från Åhlens finns i många olika färger, läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Maxa stilkrocken med dessa chunky boots från COS som blir en spännande kontrasttill den romantiska kjolen. Läs mer och köp bootsen här (reklamlänk).

Look 4: Basplagg med en twist

Svart stickad tröja från Vero Moda med en utsvängd peplum-detalj nedtill som ger en riktigt spännande silhuett. Läs mer och köp den stickade tröjan här.

Raka jeans från Arket som kommer att bli en storfavorit i basgarderoben, och som är snygga med allt från stickat till blusar med puffärmar. Läs mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Annons

Retroinspirerade sneakers från New Balance (trendmärket nummer ett just nu!) som är lika snygga till jeans som kostymbyxor och klänning. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Bär "barbent" långt in på hösten

Även om du inte är ett fan av strumpbyxor så kan du faktiskt komma undan med att bära både kjol och klänning under många veckor framöver. Tricket är att minimera mängden hud som exponeras för kyla – en lång klänning och höga boots är med andra ord en perfekt kombination!

Look 5: Romantisk höstoutfit

Romantisk mönstrad klänning från Ellos Collection som tack vare färgerna gör sig lika bra i höst och vinter som under sommaren. Läs mer och köp klänningen här.

Annons

Svart bälte med silverfärgat spänne från Åhléns som ger en vacker silhuett till den mest vida och somriga klänningen om du bär det i midjan. Läs mer och köp skärpet här (reklamlänk).

Ett par snygga stövlar utan klack i läder från H&M som kommer att bli dina nya vapendragare – vi lovar! Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Look 6: Mysigt, varmt och trendigt

Stickad klänning är årets trendplagg, och den här från H&M är en storfavorit just nu. Läs mer och köp den stickade klänningen här (reklamlänk).

Rutig skjortjacka i en längre modell från Lindex som är gjord i en värmande ullblandning. Läs mer och köp jackan här (reklamlänk).

Annons

Höga boots i mocka från Agnes Cecilia som blir en perfekt matchning med den stickade klänningen. Läs mer och köp stövlarna här.

17 nobelklänningar burna av kungligheterna under kungamiddagarnaBrand logo
17 nobelklänningar burna av kungligheterna under kungamiddagarna
Annons