Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Plagget som de allra flesta har hemma i garderoben – nu tar trenden över

04 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
T-shirten är hetare än någonsin sommaren 2023. Men vilken modell är det som gäller? Låt stjärnorna guida dig!
Annons
Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023Brand logo
Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023

Att välja vad man ska ha på sig på sommaren, och på semestern, kan vara utmanande – minst sagt. Inte bara på grund av värmen utan också på grund av alla val. Och inte minst: vad man känner sig bekväm i. Sommaren 2023 är det västar, virkade plagg och tubtoppar som gäller. Men om man inte trivs i det då? Vad satsar man på i sådant fall? Ja, förslagsvis kan du inspireras av kändisar som Kendall Jenner, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski och Hailey Bieber... Alla dessa kvinnor har nämligen byggt upp sina sommarlooks, och sommargarderober, kring det allra enklaste av plagg: t-shirten. Och i år är det en särskild modell som gäller: den croppade t-shirten. Alltså t-shirten som visar magen.

Så stylar du den korta t-shirten

Förra sommaren exploderade trenden, som hätat mycket av sin inspiration från 1970-talet. Då, 2022, var det korta t-tröjor, så kallade babytees, med grafiska mönster som gällde. Märken som Heaven by Marc Jacobs, Mowalola och Charles Jeffrey Loverboy ledde trenden. Men i år satsar it-girlsen på mer enkla, logofria, t-shirts som är riktigt lätta att styla. Ett exempel: Kendall Jenner, som nyligen skapade rubriker på grund av sitt framträdande på catwalken på Jacquemus-mässan i Versailles, stylade sin blå t-shirt med jeans och en New York Yankees-baseballkeps. Hon matchade med Gucci-solglasögon, The Row loafers och en vintage Hermès Birkin-väska.

Annons

Hailey Bieber har också använt en croppad t-shirt som grund för sina outfits och sedan lagt till en polish med hjälp av accessoarer. Förra veckan bar hon en vit Leset t-shirt tillsammans med vintage Levi’s-jeansshorts och en överdimensionerad Magda Butrym-trenchcoat. Till det? En Bottega Veneta Jodie-väska, ett Miu Miu-bälte och ett par eleganta The Row-fishermansandaler, som hon bar med vita strumpor. Emily och Gigi föredrar en mer avskalad styling. EmRata, som hon kallas, kombinerade nyligen sin avslappnade vita topp från Joah Brown med låga fbyxor, svarta solglasögon, och en orange hoboväska. Till det satsade hon på sneakers från New Balance. Gigi bar t-shirt, Agolde jeansshorts, statement-halsband och Adidas Samba-skor samt en Prada Cleo-väska.

Ta en titt på bilderna nedan för inspiration:

Annons
Annons

Källa: Vogue

Annons