Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Trendplagget som Nyhetsmorgon-programledarna älskar – här hittar du det

28 feb, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på instagram
Soraya Lavasani plisserad topp Nyhetsmorgon
Att hitta den perfekta toppen som går att bära till både vardags och fest är inte helt lätt, men den här snygga varianten passar tillmånga olika tillfällen – och har burits av både Soraya Lavasani och Matilda Boza i TV4 Nyhetsmorgon.
Annons

En vacker blus eller topp är ett perfekt plagg att komplettera basgarderoben med – det är ett enkelt sätt att få in färg, mönster eller andra spännande designinslag i en i övrigt neutral outfit. Det är något som programledarna i TV4 Nyhetsmorgon har tagit fasta på – inte minst de duktiga journalisterna Soraya Lavasani och Matilda Boza. Tillsammans med stylisten Siroun Forsberg har de nämligen tagit fram flera snygga looks som har en sak gemensamt: den snygga toppen.

Soraya Lavasani i plisserad topp från MQ

Den senaste tiden har nämligen båda programledarna burit toppar i samma modell från MQ Marqets eget märke Stockh lm Studio. Toppen är långärmad och har en snygg plisserad effekt över hela plagget, samt vågiga kanter i ärmsluten, vid halsen och nedtill.

Röd plisserad topp

Häromdagen bar Soraya toppen i en riktigt snygg röd nyans, som dessutom är en av säsongens stora trendfärger. Hon valde att matcha toppen med en tidlös svart midikjol och höga stövlar. ANNONS Du kan se mer och köpa den röda toppen här.

Annons
Röd plisserad långärmad topp från MQ som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Beige plisserad topp

Bara några dagar tidigare bar Soraya en likadan topp i en annan färg, närmare bestämt den här ljusbeige som platsar perfekt i en tidlös basgarderob. ANNONS Du kan se mer och köpa toppen här.

Annons
Beige plisserad långärmad topp från MQ som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Rosa plisserad topp

Men det är alltså inte bara Soraya som har burit den snygga toppen – även programledaren Matilda Boza har burit den plisserade toppen från MQ Marqet.

Nyhetsankaret och programledaren valde att bära toppen i denna rosa nyans – en pastellfärg som kommer stort i vår! Den passar dessutom lika bra till svart, som Matilda matchade den med, som till jeans eller en lång jeanskjol. ANNONS Se mer och köp den rosa toppen här.

Annons
Rosa plisserad långärmad topp från MQ som Matilda Boza burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna
Annons
Annons