Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Prinsessan Sofias klänning gjorde succé – vi vet var du köper den

11 apr, 2019 
AvEmma Blomberg
Igår firade prinsparet Sverige-Amerika Stiftelsen som fyllde 100 år. Prinsessan Sofia bar en maxiklänning med puffärm – och vi vet varifrån den kommer.
Annons

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias Instagram-konto, som går under namnet Prinsparet, har föga förvånande blivit en succé. 185 000 personer får dagligen uppdateringar om kungaparets vardag – och även den klädintresserade får en hel del ögongodis via kontot.

Javisst, ända sedan Sofia gjorde entré i det svenska kungahuset har hon blivit uppmärksammad för sin stil, som ofta beskrivs som klassisk men trendig. Hon bär ofta stilrena och tidlösa plagg – så som den plisserade kjolen, klänning eller kostym – men låter samtidigt ofta aktuella trender ta plats på scen. För ett tag sedan såg vi henne bland annat haka på trenden med håraccessoarer, då hon bar ett diadem från Lindex.

Precis som kronprinsessan Victoria väljer prinsessan Sofia ofta att bära svensk design. Det gjorde hon igår igen, då prinsparet firade Sverige-Amerika Stiftelsen som fyllde 100 år. Sofia sågs då i en prickig maxiklänning med puffärm.

Klänningen kommer från svenska & Other stories. (reklamlänk) Den har djup urringning både fram och bak, slits nertill och trendiga puffärmar. Vi älskar den så mycket att vi gärna tar två! Innan vårsolen är tillräckligt varm för bara ben, matchar vi med jeans. Läs mer och klicka hem klänningen här. (reklamlänk)

Annons