Artikeln innehåller reklamlänkar

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias Instagram-konto, som går under namnet Prinsparet, har föga förvånande blivit en succé. 185 000 personer får dagligen uppdateringar om kungaparets vardag – och även den klädintresserade får en hel del ögongodis via kontot.

Javisst, ända sedan Sofia gjorde entré i det svenska kungahuset har hon blivit uppmärksammad för sin stil, som ofta beskrivs som klassisk men trendig. Hon bär ofta stilrena och tidlösa plagg – så som den plisserade kjolen, klänning eller kostym – men låter samtidigt ofta aktuella trender ta plats på scen. För ett tag sedan såg vi henne bland annat haka på trenden med håraccessoarer, då hon bar ett diadem från Lindex.

Precis som kronprinsessan Victoria väljer prinsessan Sofia ofta att bära svensk design. Det gjorde hon igår igen, då prinsparet firade Sverige-Amerika Stiftelsen som fyllde 100 år. Sofia sågs då i en prickig maxiklänning med puffärm.

Klänningen kommer från svenska & Other stories. (länk till Apprl) Den har djup urringning både fram och bak, slits nertill och trendiga puffärmar. Vi älskar den så mycket att vi gärna tar två! Innan vårsolen är tillräckligt varm för bara ben, matchar vi med jeans. Läs mer och klicka hem klänningen här. (länk till & Other Stories)

Läs även:
& Other Stories lanserar festkollektion – spana in den här!

Prinsessan Sofia hakar på populära trenden – bär diadem från Lindex

Mer läsning

Femina