Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Victoria och Madeleine återförenade – se deras skilda sommarstilar

09 jul, 2021 
AvAmanda Annell
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine är återförenade efter ett och ett halvt år isär. De båda valde att klä sig ledigt och sommarfint – men på helt olika sätt. Vi har kikat närmare på deras sommarstilar!
Annons
Moderedaktören tipsar: Sommarens ljuvligaste klänningarBrand logo
Moderedaktören tipsar: Sommarens ljuvligaste klänningar

Det är över ett år sedan som systrarna senast syntes till ihop på grund av Corona men nyligen gick det på en av Solliden Sessions konserterna på Öland tillsammans. Längst fram i publiken satt de två prinsessorna i vackra sommarkläder. Vi har tagit oss en närmare titt på de skilda stilarna.

Prinsessornas somriga & trendiga klädstilar

Madeleine och Victoria har klädstilar som skiljer sig åt en del men bådas är mitt i prick för vad som är trendigt just nu. Prinsessan Madeleines stil är av det romantiska slaget med mycket tyger och fluffigt hår medan kronprinsessan Victoria kör på en mer funktionell sommarklädsel med uppsatts hår och sköna sneakers.

Prinsessan Madeleine bar en lång kjol med blommor och ett vitt linne med en grön tjocktröja knuten runt halsen, detta parade hon ihop med ett par enkla bruna klackar. Hon hade håret utsläppt med ett fluffigt hårsvall som hängde ned på axlarna.

Annons

Kronprinsessan Victoria däremot hade en mer svensk stil där hon hade en enkel blå långklänning med vitt mönster som föll ner fint längs kroppen, till denna valde hon att ha en blå jeansjacka och vita sneakers. Håret hade hon uppsatt i en trendig knut.

Madeleine tillbaka i Sverige

Prinsessan Madeleine har under pandemin bott i Florida, USA, tillsammans med sin familj. För ett tag sedan kunde hon för första gången sedan pandemins start flyga tillbaka till Sverige för semester. Nu har hon återförenats med kungafamiljen ute på Öland för att njuta av den svenska sommaren.

Madeleine var senast i Sverige under julen 2019. Sedan dess har hon varit fast hemma i USA på grund av den rådande pandemin. Hon kan äntligen resa emellan de två länderna igen då tillvaron börjar återgå till det normala.

Kung Carl Gustafs satsning Solliden sessions hade sin tredje premiär den 3 juli i år där Peter Jöback uppträdde. Det var denna som de två systrarna närvarade på. Solliden är ett slott som tillhör kungafamiljen ute på Öland.

Annons