Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Prinsessornas styling av populära sommarplagget – gör helt olika

20 jun, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt.
Medan kronprinsessan Victoria väljer att styla sin sommarklänning med höga klackar så gör lillasyster Madeleine helt annorlunda. Kolla in prinsessornas styling.
Annons
VIDEO: Se 5 knep för vackert hårBrand logo
VIDEO: Se 5 knep för vackert hår

Det är sommar och med sommaren, och värmen, är det dags för sommarens finaste, och skönaste plagg, att plockas ut ur våra garderober. Sommarklänningen finns i både koja och slott. Det märktes, inte minst, under de senaste dagarna då både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine satsade på nya, skira, sommarblåsor i klara färger.

Prinsessan Madeleines rosa sommarklänning

Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige på besök under sommarmånaderna, hon bor ju, som bekant, numera på andra sidan Atlanten, i USA, med maken Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne. Men nu är hon alltså i hemlandet igen. Och hon passade på att arbeta lite. Den 16 juni bjöd välgörenhetsorganisationen Min stora dag, för vilken prinsessan är beskyddare, och Madeleine in barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser till ett kalas på Hovstallet i Stockholm. Åtta barn från olika delar av landet kom till huvudstaden för en eftermiddag fylld med överraskningar.

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige för att fira sommaren. Och hon passade på att bjuda in till kalas på Hovstallet. Hennes rosa klänning kommer från Love Shack Fancy.

Kalaset började med att barnen fick åka limousine till Hovstallet. På plats fick barnen möta och klappa hästar, åka häst och vagn och se ett uppträdande av Tobbe Trollkarl. Till fikat bjöds det på prinsesstårta och flädersaft ute i trädgården.

Annons

Under kalaset var prinsessan Madeleine klädd i en rosa klänning. Enligt sajten UFO No More kommer den från Love Shack Fancy. Den är i batikmönster, med en fyrkantig urringning, broderier och en nätt liten ärm.

Kronprinsessan Victorias blå sommarklänning – från By Malina

Bara ett par dagar senare såg vi kronprinsessan i en sommarklänning i liknande modell, också den med fina detaljer och kort ärm. Klänningen kommer från svenska By Malina, ett märke som Victoria blivit rejält förtjust i, under åren. Kronprinsessan bar klänningen på Grand Hotel, under konferensen Join Sweden Summit, arrangerad av regeringen och Business Sweden.

Kronprinsessan Victoria anländer till konferensen Join Sweden Summit i en ljusblå klänning med blommor, från det svenska märket By Malina.

Som ni kan se på fotona så väljer prinsessorna, både Victoria och Madeleine, sommarklänningar i skira material och ljusa färger. Men de stylar dem helt olika! Medan Victoria satsar på höga klackar, i en beige nyans, så kör prinsessan Madeleine på bekväma sneakers (signerade Chloé, enligt UFO No More), ett mer passande val för ett barnkalas, eventuellt.

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons