Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Rita Oras heta look – prickar in flera trender samtidigt

10 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Att trenderna från millenieskiftet är heta är det nog ingen som har missat – men få drar det så långt som artisten Rita Ora.
Nyligen prickade hon in över ett dussin av de hetaste Y2K-trenderna, allt i en och samma outfit.
Annons
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022Brand logo
Fem favoriter från Femina: frisyrtrender 2022

Artisten Rita Ora är inte rädd för att följa trender och ta ut svängarna när det kommer till att styla sina outfits. Det visade hon minst sagt i slutet av december när hon drog en av de största trenderna – Y2K-modet – till sin spets.

Y2K-mode syftar på ”Year 2000”, alltså kläderna som var heta kring millenieskiftet. Den trendiga artisten, som nu är gravid och väntar sitt första barn med maken Taika Waititi, lyckades klämma in över ett dussin av de hetaste plaggen och trenderna från början av milleniet, allt i en enda outfit.

Hon valde en lång jeanskjol, som hon matchade med en kort t-shirt och en boleroliknande kofta. Hon stannade dock inte där, utan drog det vidare genom att matcha med ett brett svart bälte på höften, och klä fötterna i ett par mockastövlar med snörning. Till det valde stjärnan stora ringar i öronen, färggranna ringar, långa halsband och en liten väska med rosa paljetter.

Rita Oras trendiga outfit

Som pricken över i:et, för att verkligen göra oss osäkra på om det är 2003 eller 2023, valde hon att sminka sig med ljusblå ögonskugga och rosa läppglans, skriver Glamour.

Rita Ora la själv upp ett inlägg på Instagram där hon visar upp den trendiga retrolooken, men valde att kommentera det med att hon visar sin bebismage.

Se 5 gånger kändisar haft likadana outfitsBrand logo
Se 5 gånger kändisar haft likadana outfits
Annons