Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Färgglada jeansen är en av vårens härligaste trender

21 feb, 2024 
AvFelicia Güven
Scout Willis bär färgglada byxor
Våren är runt hörnet – hälsa den välkommen med färgsprakande röda jeans!
Fägglada byxor är en av säsongens roligaste trender – här hjälper vi dig att styla dem på snyggast sätt.
– Rött är en supertrendig färg, säger Feminas modeexpert Jenny Fredriksson.
Annons
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden

Känner du att din garderob behöver mer färg bland alla neutrala plagg? Då passar de röda jeansen in perfekt! Färgglada byxor är en av vårens härligaste trender, och hjälper dig att utstråla livlighet och glädje.

Feminas modeexpert Jenny Fredriksson berättar att den röda färgen är riktigt trendig. Vi ser den överallt – på catwalken, hos de stora modekedjorna och på streetstylescenen.

– Det blir en logisk modeutveckling, att även våra älskade jeans får en röd makeover. Rött är superhett just nu, säger Jenny.

Annons

Röda jeans är vårens trend

Femina har letat fram ett par röda jeans som passar till alla årstider – ett par jeans med en hög midja och vida ben med råa sömmar, från NA-KD.

Röda jeans från na-kd
Klicka på bilden för att komma till jeansen.

Så stylar du dina röda jeans

Men hur stylar man de röda jeansen på bästa sätt? Det är lättare än vad du kan tro. Du kan exemplevis bära jeansen med en vit blus och vita sneakers eller matcha dem med snygga svarta skor och en kavaj. Varför inte piffa upp jeansen med ett par klackskor och en skjorta? Eller häng över en skinnjacka om du vill ha en cool och tuff stil. Vill du vara mer bekväm fungerar alltid en hoodie och ett par sneakers till. Något som alltid går hem är att matcha jeansen med en ljusare eller mörkare nyans av röd och ett par snygga skor till!

Annons

– Snyggt att styla som helt röd look eller bryta av med en krispig vit t-shirt eller skjorta för en cool och avslappnad look, säger Jenny Fredriksson.

Om röda jeans inte känns som något för dig kan du få in den röda färgen genom dina accessoarer, och bara matcha med vanliga blåjeans – så snyggt!

Bär dina röda jeans när som helst

Fördelen med röda jeans är att det går att använda dem när du vill och vart du vill. De snygga jeansen fungerar perfekt till en julfest, en höstig promenad, på sommaren eller under en cykeltur på våren.

Färgglada jeans från NA-KD

Varför nöja sig med ett par röda jeans? Det finns en uppsjö av olika färger på jeansen ute i butikerna – lys upp vardagen med din favoritfärg på benen. Här har Femina letat fram två par jeans i ljusgrönt och gult som kan göra våren lite roligare!

Gula jeans från na-kd
Klicka på bilden för att komma till jeansen.

Du kan enkelt styla dessa färgglada jeans med en tröja i samma färg, men i en annan nyans med ett par vita sneakers. Det fungerar även utmärkt med en vit tröja med vita skor, eller en svart tröja med svarta skor. Jeansen kan också kombineras med sneakers och en oversize-sweatshirt för en perfekt avslappnad och snygg outfit. Du kan alltid matcha dina färgglada jeans med ett par klackskor och en skjorta eller kavaj, eller varför inte sneakers och en kortare topp på sommaren.

Annons
Gröna jeans från na-kd
Klicka på bilden för att komma till jeansen.
Fem favoriter från Femina – jeansspecialBrand logo
Fem favoriter från Femina – jeansspecial
Annons