Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Röda mattan-outfitsen som kändisarna har ångrat

12 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Som Hollywood-stjärna går man på många röda mattor under karriären.
Att man då inte är helt nöjd med alla sina outfits är kanske inte så konstigt.
Här är klädvalen som stjärnorna själva är riktigt missnöjda med!
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Mariah Carey

I början av Mariah Careys långa karriär kämpade hon för att inte bara behöva ha på sig svarta kläder, något henne stylister propsade på.

– De satte på mig mycket svart. Det var liksom, en lång historia. Du vill inte ens veta, har Mariah Carey sagt om klädbråken.

Annons

Diane Kruger

Att ta risker och våga tänka utanför boxen kan vara en höjdare – eller så blir det en total miss. När Diane Kruger gick på Golden globe-galan för första gången blev det tyvärr det senare, och stjärnan minns tillbaka på outfiten som en av hennes värsta under hela karriären.

– Jag älskar designern och jag vet inte varför vi övertalade oss själva att köra på den här klänningen. Den var i guld och min mage var exponerad, men jag bestämde mig för ett retrohår, jag hade en kort page på den tiden. Det var inte snyggt, och det kommer folk ihåg, har Kruger sagt.

Kate Hudson

När Kate Hudson gick på Oscarsgalan 2001 kom hon klädd i en klänning från Stella McCartney och tyckte själv att hon var supersnygg. Dagen därpå rankades hon dock bland de sämst klädda på galakvällen.

Annons

– Så jag ringde Stella och vi bara skrattade, och hon sa ”Du gumman, det var håret var det inte?”, minns Kate Hudson.

Zendaya

Idag är Zendaya en av branschens snyggast klädda stjärnor, men om man blir känd redan som barn hör det till att ha en del missar i bagaget. När skådespelaren fick frågan om sitt största modemisstag så minns hon en blommig klänning.

– En lång blommig klänning som jag matchade med boots. Det var inte särskilt smickrande, jag hade inte kommit så långt i min modeevolution än. Jag ar väl 13 år, men ändå.

Annons

David och Victoria Beckham

Paret David och Victoria Beckham har varit kända för sina spektakulära stilar, och har burit en del matchande outfits. 1999 bar de båda svarta läderoutfits, något David Beckham minns som en miss.

– Jag och Victoria bar matchande svarta läderoutfits en gång. De var Versace. Men det är en look jag kollar tillbaka på och tänker ”Vad tänkte vi?”

Eva Mendes

Ibland behöver det inte vara fel på själva plagget, men hur plagget är stylat och i vilken kontext. När skådespelaren Eva Mendes minns sina modemissar tänker hon på en långklänning från en biopremiär.

Annons

– Det var en vacker klänning, men sätter jag satte ihop allt på var som en missanpassad prinsessan Jasmine. Den lila klänningen utan axelband med halsband och håret i en hög fläta. Det var inte snyggt.

Källa: Brightside.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons