Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Så klädde sig stjärnorna på Emmy Awards 2020

21 sep, 2020 
AvEmma Castman
Natten mellan söndag och måndag gick årets upplaga av Emmy Awards av stapeln i Los Angeles, Kalifornien. Här är Instagrambilder på kändisarna som kvällen till ära klädde upp sig och firade – på distans.
Annons

Tidigt på måndagen, svensk tid, arrangerades Emmy Awards 2020. Den årliga galan, som går att se som tv-världens motsvarighet till biofilmens Oscars, gick av stapeln på Staples Center i Los Angeles, USA – och leddes av ingen mindre än den hyllade programledaren Jimmy Kimmel.

På grund av den rådande coronapandemin var upplägget på årets evenemang annorlunda än jämfört med tidigare. 2020 års Emmy Awards var nämligen digital och utan publik. De nominerade gästerna fick alltså byta ut röda mattan mot tv-soffan – och följa galan på distans.

Någon obligatorisk klädkod fanns alltså inte, men de nominerade hade ändå fått information om att anstränga sig lite extra.

“Vårt informella tema för kvällen är ‘kom som du är, men ansträng dig’. Om du vill vara formellt klädd skulle det vara toppen, men om du råkar befinna dig i Storbritannien och klockan är tre på natten kanske du vill ha på dig din designerpyjamas i din säng”, skrev arrangörerna innan galan.

Annons

Instagrambilder från kvällen

Och visst ansträngde sig kvällens stjärnor trots att de befann sig på distans.

Från Zendaya i Christopher John Rogers till Regina King i Schiaparelli Couture – här kan du spana in de fantastiska kläderna på årets virtuella röda matta:

Zendaya

Tracee Ellis Ross

Regina King

Reese Witherspoon

Yara Shahidi

Kerry Washington

Catherine O’Hara

Cynthia Erivo

Annie Murphy

Yvonne Orji

Robin Thede

H.E.R.

Jameela Jamil

Laverne Cox

Foto: Skärmdumpar från Instagram

LÄS MER:

Annons