Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Sarah Jessica Parker bär utskällda skon – nya trenden

07 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
När Sarah Jessica Parker spelar Carrie Bradshaw kan man räkna med att hon kommer bära kläder som väcker uppmärksamhet.
På nya bilder syns stjärnan i en uppseendeväckande look – matchat med skor av en historiskt utskälld modell.
Annons
5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

Sarah Jessica Parker, 57, har spelat modeintresserade journalisten Carrie Bradshaw till och från i 25 år – först i Sex and the city mellan 1998 och 2004, sedan i flera filmer och nu senast i HBO-serien ...And just like that.

Just nu spelas den nya säsongen av serien in, och som alltid när stjärnan axlar rollen som Carrie Bradshaw, så gör hon det i spektakulära outfits. Fotad under inspelningarna på New Yorks gator syns nu Sarah Jessica Parker i en styling som får en del att höja på ögonbrynen. Stjärnan är klädd i mönster på mönster, och det är inte alla som hade klarat av att bära upp den speciella outfiten.

Annons

På bilderna bär Sarah Jessica Parker en lång ullrock i rosarutigt mönster, och undertill sticker det fram en kofta och tröja, båda i mönster som går i blått och vitt. Eftersom det är iskall februari har hon också stora vita handskar på händerna, och grå mjukisbyxor på benen.

Sarah Jessica Parkers kontroversiella skoval

Pricken över i:et är de speciella skor som Sarah Jessica Parker har på fötterna, matchat till vita tubsockor med röd text. I stället för typiska klackar från Manolo Blahnik har hon valt en mer bekväm modell, som minst sagt varit omdiskuterad genom åren. Stjärnan har nämligen ett par tofflor i träsko-liknande modell, här från exklusiva Gucci.

Sarah Jessica Parker 2023.
Sarah Jessica Parker har Gucci-tofflor.

Den lite klumpiga skomodellen har varit utskälld genom åren, men har på senaste tid fått ett uppsving, och liknande skor har burits både av skådespelaren Jennifer Garner och modellen Bella Hadid. Allt fler tycker alltså om den bekväma skomodellen med stängd rund tå och öppen häl.

Annons
Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw.

Källa: In Style.

Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnadernaBrand logo
Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna
Annons