Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har två söner tillsammans, Alexander och Gabriel. Alexander fyller tre år i april och Gabriel fyller två år i sommar.

Tidigare i år såg vi Sofia på Idrottsgalan i Globen där hon glänste i en puderrosa klänning, något Svensk Damtidning har skrivit om tidigare.

Men det var inte bara klänningen som gjorde succé. På sin handled bar hon nämligen även ett armband i silver med ett ingraverat A. Bokstaven står för den äldsta sonen Alexander och är designat av svenska Sophie By Sophie.

Prinsessan Sofias armband

Bild: Stella Pictures

Sedan dess har vi sett prinsessan använda armbandet flitigt genom året, bland annat under Dysleximässan i Värmland i höstas.

Sofias armband prins Alexander

Bild: TT

Armbandet är i rodiumpläterat silver och det går att köpa i butik, och du kan själv välja vilken bostav du vill gravera in. Perfekt present att ge bort eller att hylla någon du själv håller kär!

Här kan du köpa armbandet:

Armband ingraverat

Armband i silver från Sophie by Sophie, här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

Här kan du köpa liknande armband:

Armband med gravyr

Guldigt armband i guldfärgat silver med valfri gravyr på hjärtat från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

Armband med hjärta gravyr

Armband i roséguld och silver med ett hjärta för valfri gravyr från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

Armband med gravyr

Armband i guldfärgat silver från Thomas Sabo. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:

Se fina detaljen i prinsessan Sofias dopoutfit

Carl Philip och Sofia utsedda till vackraste kungliga familjen

Prinsessan Sofia om mammalivet: ”Blöjbyten och sömnlösa nätter”

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: