Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Skapa din ultimata semestergarderob – vi listar de bästa semesterkläderna

01 jun, 2023 
AvJenny Lundberg
FotografBy Malina
semesterkläder
En välplanerad semestergarderob gör både resan och packningen lite lättare. Vi har listat bekväma och stilrena semesterkläder som finns i butikerna just nu!
Annons

Semestern närmar sig och det är snart dags att packa resväskan och se till att garderoben är redo för sommarens äventyr. Vi har samlat nyckelplaggen för semestergarderoben med både stilfulla och bekväma plagg för din resa.

sommargarderob by malina blå kaftan
I By Malinas sommarkollektion finns flera vackra plagg som lyfter semestergarderoben. Klicka på bilden för att komma direkt till kaftanen.

12 shoppingtips till semestergarderoben

Vi har samlat plaggen till semestergarderoben som både är stilrena, tidlösa och bekväma. Här är semesterkläderna som lyfter din stil!

1. Luftig skjortklänning, Kappahl

En skön och luftig klänning är ett måste i semestergarderoben! Den här skjortklänningen är både stilren och avslappnad och kan användas både på dagen och kvällen. Läs mer och klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
luftig och skön skjortklänning från kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

2. Kaftan, Lindex

En snygg och luftig kaftan eller tunika är perfekt för varma dagar på stranden. Bara att dra på dig över baddräkten eller bikinin när det är lunchdags. Den här fina kaftanen är mönstrad i rosa och orangea färger. Se mer bilder och köp den här (reklamlänk).

Mönstrad kaftan från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till plagget.

3. Solhatt, & Other Stories

Skydda dig från solens strålar i den här trendiga och klassiska solhatten! Se fler bilder och klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
Solhatt från & other stories
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4. Bekväma sandaler, Ecco

Ett par bekväma sandaler för långa promenader och utflykter får inte glömmas bort. Med de här sandalerna i svart skinn är du både bekväm och trendig. Se mer bilder och köp dem här (reklamlänk).

bekväma och stilrena sandaler från ecco
Klicka på bilden för att komma direkt till sandalerna.

5. Strandväska, Arket

För en dag på stranden eller vid poolen behöver du en rymlig strandväska – välj en som rymmer allt du behöver som solskydd, handdukar och en bra bok. Den här stråväskan har en tidlös design passar till både stan och stranden! Läs mer och klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
stråväska till sommaren, arket
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

6. Strandsarong, By Malina

Vacker, mönstrad sarong i lila nyans med omlottdesign från By Malina. Den är perfekt att knyta runt höften, och kan enkelt stylas med både baddräkten och bikinin – men också med en luftig skjorta. Här kan du klicka hem den (reklamlänk).

strandsarong till semestergarderoben i lila nyans från By Malina
Klicka på bilden för att komma direkt till sarongen.

7. Oversize skjorta, Ellos

En skjorta med lös passform är ett måste i sommargarderoben. Bär den över baddräkten för att skydda axlarna i solen eller på sommarfesten med ett par snygga byxor. Den här har härlig orange nyans och är gjord linne. Klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
orange skjorta med lös passform gjord i linne från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

8. Baddräkt, Esprit

Helfodrad randig baddräkt med som passar perfekt en solig dag på stranden. Den är v-ringad fram och bak och har vadderade kupor som går att ta ut. Den finns att köpa här (reklamlänk).

randig baddärkt gjord i polyester med vadderade uttagbara kupor från Esprit
Klicka på bilden för att komma direkt till baddärkten.

9. Tröja, CW by Carin Wester

När temperaturen sjunker och solen sänker sig över horisonten är det skönt att ta på sig en värmande tröja. Den här ribbstickade tröjan från CW by Carin Wester är gjord i bomullsblandning och har fina vida slitsar vid ärmen. Tröjan finns att klicka hem här (reklamlänk).

Annons
blå ribbstickad tröja gjord i bomullsmix med vida slitsar från CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

10. Scarf, & Other Stories

En snygg scarf är den ultimata accessoaren som kan ge en vanlig outfit en extra touch elegans. Bär den i håret eller runt halsen. Den här har grönt blommigt mönster och är gjort i återvunnet material. Här kan du beställa den (reklamlänk).

grön scarf gjord i återvunnen polyester till semestergarderoben från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.

11. Linnebyxor, Bondelid

Ett par svala linnebyxor är en av sommarens absolut skönaste byxor – och dessutom busenkla att styla. Dessa i vit nyans från Bondelid har bekväm resår i midjan, trendiga vida ben och pressveck. Här kan du se fler bilder och beställa dem (reklamlänk).

Annons
vita linnebyxor att bära på semestern med pressveck och resår i midjan från Bondelid
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

12. Keps, Wera

Håll huvudet svalt i solen med hjälp av en snygg keps. Den här från Wera har klassisk välvd skärm och är gjord i ekologisk bomull. Den finns i flera olika färger, beställ den i din favoritfärg här (reklamlänk).

beige keps gjord i ekologisk bomull med välvd skärm från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till kepsen.

Foto: By Malina

Feminas moderedaktör sätter betyg på oscarsklänningarnaBrand logo
Feminas moderedaktör sätter betyg på oscarsklänningarna
Annons