Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Serena Williams har gift sig – se hennes magiska brudklänning!

18 nov, 2017 
AvMalin Karlberg
I torsdags gifte sig tennisproffset Serena Williams med Reddit-grundaren Alexis Ohanian, men först nu har hon publicerat en bild på sin brudklänning – och den magiska kreationen signerad Alexander McQueen var minst sagt värd väntan.
Annons

Serena Williams valde bort allt vad minimalism heter på sin stora dag och satsade på en maxad brudklänning värdig en sagoprinsessa. Kreationen, skapad av Alexander McQueen, hade en axelbandslös, hjärtformad överdel och en maffig tyllkjol.

Till detta bar hon dels en brudslöja fäst i den eleganta håruppsättningen – och dels en lång, skir mantel över axlarna.

Tennisstjärnan gifte sig i torsdags kväll med Reddit-grundaren Alexis Ohanian i en romantisk ceremoni under en blomsterbåge på New Orleans Contemporary Arts Center. Bland bröllopsgästerna fanns kändisar som Beyoncé, Jay-Z, Kim Kardashian, Eva Longora och Ciara. Parets två månader gamla dotter Alexis var också med under bröllopet, som hade tema Skönheten och odjuret.

På Instagram skriver Serenas nyblivne make:

”Du är den bästa någonsin, inte bara inom sport – jag pratar om som mor och som fru. Jag är så exalterad över att skriva så många fler kapitel av vår saga tillsammans. Jag insåg det inte då, men hela mitt liv har jag väntat på detta ögonblick. Allt som jag har gjort, allt jag är så stolt över i min karriär och i mitt liv de senaste 34 åren bleknar i jämförelse med vad vi gör i dag. Jag är så tacksam och jag är så förälskad.”

Se de första bilderna från bröllopet här:

 

Läs även:

Källa: ELLE.com

Annons